34 nye elbilopladningspunkter

Vi satser stort på eldrevet transport og installerer 34 nye elbilopladningspunkter

Denne investering er en del af vores bestræbelser på at støtte vores voksende flåde af eldrevne køretøjer og muliggøre flere leverancer, der har mindre indvirkning på miljøet.

Publiceret 26.09.2023

 

Sandsynligheden for, at du modtager din pakke leveret fra os med en elbil, er nu endnu højere. I alt installerer vi nu 34 nye opladningspunkter på vores terminaler.

Pakkeleverancer skal ikke kun være hurtige og enkle. Der stilles også stigende krav til, at de leveres med så lille klimaaftryk som muligt. Dette tager vi meget seriøst hos Bring og er noget, vi værdsætter højt. For at være med til at påvirke morgendagens leveringsløsninger har vi en stor fokus på elbil- og opladningsinfrastruktur. I dag kan vi levere til 1,4 million danskere med eldrevne køretøjer, og allerede om to år skal alle vores leverancer i Danmark udføres med brændstoffer, der er fri for fossile brændstoffer.

For at øge antallet af elektriske biler er det nødvendigt først at sikre tilstrækkelig adgang til opladningspunkter. Derfor har vi investeret i 34 nye opladningspunkter, der muliggør en hurtigere overgang til eldrevne køretøjer. I løbet af dette år har vi øget antallet af leverancer med eldrevne køretøjer, og i dag kan vi tilbyde levering med eldrevne køretøjer til 1,4 millioner danskere,

Bjarne Lauritsen, direktør for drift hos Bring Danmark

Denne nye investering gør det muligt for os at fordoble antallet af elektriske køretøjer i vores flåde og er en del af vores mål om kat alle vores leveringer skal være 100 % elektriske på last mile med varebil i hele Danmark i 2025, og vi ska være 100 % elektriske på last mile med varebil i København i 2024.

pige-ved-pakkeshop.jpg
Uanset om du ønsker dine pakker leveret til din dør, til en pakkeboks eller til en pakkeshop, ønsker vi, at leverancen skal være så miljøvenlig som muligt.

Vi arbejder hele tiden med nye løsninger, for at kunne blive den førende logistikaktør i Norden, der hurtigst muligt skifter til bæredygtig energi og på andre måder bidrager til udviklingen af eldrevne leverancer.

Vi ved godt at vi er en del af problemet, derfor vil vi også gerne være en del af løsningen. Ved at bruge Bring til dine pakkeleveringer, hjælpes vi ad et skridt i den rigtige retning. Vi leverer allerede udelukkende med elektriske køretøjer i store dele af landet.

Del artikel