Vi satser stort på cirkulær shopping

Som en del af Posten Norge-koncernen indtræder vi som investorer i den norske second hand-platform Tise.

Mobiltelefon med Tise-appen
Publiceret 2022-07-05 Sidst opdateret 2023-03-28

Bring vil fremover satse stort på service inden for cirkulær shopping, og investeringen i Tise er et skridt i denne retning. Sammen med Tise vil vi sænke tærsklen for at handle brugt.

Løsninger, der fremmer genbrug og cirkulær økonomi, er et vigtigt indsatsområde for koncernen i fremtiden. Hvis vi skal reducere miljøudledningen i overensstemmelse med Parisaftalen, skal vi yde service, der gør det lettere at handle cirkulært. Vi er overbeviste om, at vejen til et mere bæredygtigt samfund kræver, at det bliver nemmere at købe og sælge brugt i hele Norden. Platforme som Tise gør overgangen til en mere cirkulær økonomi nemmere.

Koncernchef for Posten Norge-koncernen Tone Wille

Posten Norge og Tise har allerede et samarbejde omkring fragtløsninger i Norge – hvor Tise-brugere kan sende deres varer med Norgespakken. Nu vælger Posten Norge-koncernen at investere i Tise gennem Bring Ventures.

– Vi er en nordisk virksomhed, og det er vigtigt at få en nordisk logistikaktør ind i vores fremtidige ekspansion. Med Bring som investor får vi adgang til vigtig indsigt i logistik og fragt, siger administrerende direktør for Tise, Eirik Rime.

Tise-teamet med Eirik Rime, administrerende direktør i Tise, i midten.
Tise-teamet med Eirik Rime, administrerende direktør i Tise, i midten.

Vi har en stærk tro på, at dette område står over for stærk vækst. Tise har på kort tid opbygget en attraktiv platform for køb og salg af brugt tøj og formået at gøre det inspirerende og sjovt at handle brugt. Teamet hos Tise har stor viden og forståelse af deres målgruppe, og det giver dem en god position til at drive markedet fremover. Vi ser frem til at være en del af Tises rejse.

Siri Marie Hagen fra Bring Ventures

Om Tise

Tise er en nordisk, hurtigt voksende markedsplads for brugte varer. På Tise handles tøj primært mellem privatpersoner, men virksomheder kan også sælge deres brugte varer. Appen blev lanceret i 2016 og har i dag 2,5 millioner registrerede brugere. Dagligt besøger mere end 150.000 personer markedspladsen.

Om Bring Ventures

Bring Ventures er en del af Bring og Posten Norge-koncernen. Bring Ventures opgave er at investere i opstartsvirksomheder, der driver innovation, som er relevant for at nå koncernens overordnede mål. Tidligere har man blandt andet investeret i startups som Crossborderit, Elonroad og Two.

Del artikel