Vi investerer i bæredygtige transportløsninger

Vi investerer i bæredygtige transportløsninger

Når det kommer til satsninger med hensyn til miljøet, er det vigtigt at turde teste nyt. Derfor har vi et stort fokus i vores miljøarbejde på bæredygtige transportløsninger og samarbejder, der er vigtige for at nå vores miljømål.

Et nærbillede af en emhætte af en elektrisk Bringbil, der oplades
Publiceret 2020-07-08 Sidst opdateret 2024-03-08

Vi investerer i flere elbiler

Som en del af vores overgang til leveringer med mindre Co2-udledning har vi investeret i flere elbiler. I efteråret 2023 installerede vi 34 nye opladningspunkter på vores terminaler. Et vigtigt skridt for at nå vores bæredygtighedsmål: at alle vores leveringer med varebiler skal være 100 % elektriske på last mile i hele Danmark i 2025.

En Bringbil lader op ved en terminal

Fossilfri i byerne

Hos Bring har vi et stort fokus på bæredygtighed og stræber efter at bidrage til fossilfri byer. Især i centrum af de større byer, hvor luftkvaliteten generelt ofte er dårligere.

Da virksomheden Volta Trucks kom med en plan om at udvikle nye el-lastbiler til en fossilfri pakkedistribution i centrum af de større byer på de nordiske markeder, indgik vi et samarbejde med dem. Nu bliver der desværre ikke noget af det samarbejde, da virksomheden er gået konkurs. Men for at nå vores miljømål om kun at bruge fossilfri energikilder i 2025, er det vigtigt at indgå i samarbejder som dette.

- For at finde køretøjer, der opfylder de skrappe miljøkrav, kan man ikke bare henvende sig til de traditionelle bilproducenter. Det er positivt og spændende, når der kommer nye virksomheder inden for køretøjsfremstilling, siger Catherine Löfquist, bæredygtighedschef hos Bring.

Et vigtigt skridt for vores bæredygtighedsmål

Vi arbejder hele tiden på at skabe en hel leveringskæde, der har så lidt miljøbelastning som muligt, og det bliver meget vigtigt at indgå nye partnerskaber og samarbejder samt foretage nye investeringer, der kan bidrage hertil.

At arbejde med bæredygtighed er at arbejde med forandringsarbejde. Vi er en del af problemet, men vil også gerne være en del af løsningen.

- Det er ikke en lige vej, den er ret skæv. Men det er vigtigt ikke kun at se vanskelighederne, men også at lægge energi i at se mulighederne, slutter Catherine.

Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde

Besøg vores miljøside for at læse mere om, hvordan vi arbejder med miljø og bæredygtighed.

Del artikel