Vores bæredygtighedsarbejde

I dag leverer vi pakker til 1,4 mio. danskere med eldrevne varebiler, og vores mål er, at alle vores leveringer med varebiler skal være 100 % elektriske på last mile i hele Danmark i 2025. Dette er kun muligt, når vi er flere som bidrager og samarbejder på tværs af brancher.

Seneste nyt

Logistik er blevet en del af virksomhedernes klimaregnskab

Posten Bring koncernens indsats på bæredygtighedsområdet kan i dag aflæses direkte på kundernes bundlinje – både regnskabsmæssigt og klimamæssigt.

Klima- og miljømål

Vores miljømål i Danmark

Vores overordnede miljømål er at alle vores leveringer skal være 100 % elektriske på last mile med varebil i hele Danmark i 2025.

En køretøjsflåde på fossilfri brændstoffer

Vi øger farten på omstillingen til elbiler

Allerede i dag leverer vi pakker til 1,4 mio. danskere med eldrevne varebiler, og siden 2012 har vores koncern reduceret CO2-udledningen med 55 pct. Men det er kun starten.

34 nye elbilopladningspunkter

Denne investering er en del af vores bestræbelser på at støtte vores voksende flåde af eldrevne køretøjer og muliggøre flere leverancer, der har mindre indvirkning på miljøet.

CO2-frit til en million danskere

Vi omstiller flere steder til el, og når nu en million danskere med CO2-fri levering. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at blive fossilfri i Danmark i 2025. I oktober blev hovedstadsregionen grønnere, og nu udvider vi blandt andet til Fredericia, Vejle og Kolding.

Type køretøj til levering

Gennem vores digitale brugerplatform, kan modtagerne nu se, når deres pakke bliver leveret hjem med elbil eller cykel.

Vi er nu Co2-fri i store dele af Danmark

Fra 1. oktober 2021 kører vores pakke- og hjemmeleveringer Co2-frit i Københavnsområdet og på Samsø. I 2022 har vi tilføjet Århusområdet og Trekantområdet. Brugen af ​​eldrevne køretøjer og cykler i vores flåde er stigende og er et stort og vigtigt skridt for at nå vores ambitiøse miljømål.

Vores leveringer tager mere hensyn til miljøet

Flere og flere forbrugere handler online i dag. Det gør det stadig vigtigere som virksomhed at arbejde med et større miljøfokus. Derfor arbejder vi i Bring løbende med, at vores leveringer af pakker skal tage mere og mere hensyn til miljøet.

Hverdag med bæredygtig levering

I flere år har vi i Bring arbejdet for at reducere vores miljø- og klimapåvirkning.

Vi satser på elektrisk pakkelevering i København

Til februar 2020 sætter vi fire nye elektriske varebiler ind i København. Dette er bare et af tiltagene for nå målsætningen, om at alle vores leveringer med varebiler skal være 100 % elektriske på last mile i hele Danmark i 2025.

Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde?

Vi sørger altid for, at din levering er så bæredygtig som mulig.

Kontakt os her