Vores bæredygtighedsarbejde

Vores mål er, at alle vores leveringer skal ske med køretøjer drevet af fossilfri brændstoffer som blandt andet el, biodiesel og biogas, inden udgangen af 2025. Dette er kun muligt, når vi er flere som bidrager og samarbejder på tværs af brancher.

Seneste nyt

Vi øger farten på omstillingen til elbiler

I dag leverer vi pakker til 1,4 mio. danskere med eldrevne varebiler, og siden 2012 har vores koncern reduceret CO2-udledningen med 55 pct. Men det er kun starten.

Klima- og miljømål

Vores miljømål i Danmark

Vores overordnede miljømål er kun at bruge vedvarende energi til køretøjer og bygninger inden 2025.

En køretøjsflåde på fossilfri brændstoffer

34 nye elbilopladningspunkter

Denne investering er en del af vores bestræbelser på at støtte vores voksende flåde af eldrevne køretøjer og muliggøre flere leverancer, der har mindre indvirkning på miljøet.

CO2-frit til en million danskere

Vi omstiller flere steder til el, og når nu en million danskere med CO2-fri levering. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at blive fossilfri i Danmark i 2025. I oktober blev hovedstadsregionen grønnere, og nu udvider vi blandt andet til Fredericia, Vejle og Kolding.

Type køretøj til levering

Gennem vores digitale brugerplatform, kan modtagerne nu se, når deres pakke bliver leveret hjem med elbil eller cykel.

Vi er nu Co2-fri i store dele af Danmark

Fra 1. oktober 2021 kører vores pakke- og hjemmeleveringer Co2-frit i Københavnsområdet og på Samsø. I 2022 har vi tilføjet Århusområdet og Trekantområdet. Brugen af ​​eldrevne køretøjer og cykler i vores flåde er stigende og er et stort og vigtigt skridt for at nå vores ambitiøse miljømål.

Vores leveringer tager mere hensyn til miljøet

Flere og flere forbrugere handler online i dag. Det gør det stadig vigtigere som virksomhed at arbejde med et større miljøfokus. Derfor arbejder vi i Bring løbende med, at vores leveringer af pakker skal tage mere og mere hensyn til miljøet.

Hverdag med bæredygtig levering

I flere år har vi i Bring arbejdet for at reducere vores miljø- og klimapåvirkning.

Vi satser på elektrisk pakkelevering i København

Til februar 2020 sætter vi fire nye elektriske varebiler ind i København. Dette er bare et af tiltagene for nå målsætningen, om at blive helt CO2 neutrale i alle bygninger og køretøjer inden 2025.

Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde?

Vi sørger altid for, at din levering er så bæredygtig som mulig.

Kontakt os her