Spons

Bring og det danske håndboldlandshold

Siden 2021 har Bring været hovedsponsor og samarbejdspartner for vores danske kvindelandshold i håndbold.

Det danske kvindelandshold i håndbold

Fælles værdier

Bring og håndbolden deler adskillige fælles værdier, der styrker vores samarbejde og gør os meget stolte af vores sponsoraftale.

Både Bring og håndbolden er repræsenteret i hele Danmark og Norden, og gennem vores engagement håber vi at kunne bidrage til at fremhæve mangfoldigheden i sporten. En sport præget af høj intensitet, stærk holdindsats, men ikke mindst kendt for sin respekt for både med- og modspillere. En holdsport, hvor fair play står højt på dagsordenen. Vi støtter vores landshelte og alle hverdagshelte, der bidrager til, at børn, unge og eliteudøvere kan dyrke det, de elsker mest - håndbold. Derfor er vi ekstraordinært stolte af at samarbejde med en sport som håndbold, der har givet os så mange positive rollemodeller.

Bring og håndbolden i Skandinavien

Håndbold er ikke kun vigtig for danskerne. For håndbold har en helt speciel plads for de fleste i Skandinavien. Derfor strækker vores samarbejde sig lige så vidt.

  • I 2021 trådte Bring ind som hovedsponsor for det danske kvindelandshold i håndbold.
  • Siden 2009 har Bring sponsoreret de svenske dame- og herrelandshold i håndbold.
  • I 2013 styrkede vi vores engagement og blev hovedsponsor for de norske herrelandshold i håndbold (de norske damer sponsoreret af vores moderselskab, Posten Norge). Sammen har vi siden da været på en fantastisk nordisk rejse.
Del artikel