Vis et leveringsalternativ med mindre klimabelastning i din webshop

Hjælp dine kunder med at tage et valg, der er bedre for miljøet ved at synliggøre miljøinformation for leveringen allerede ved bestilling i din webshop.

Bringbud på grøn elcykel transporterer pakker i et boligområde.

Nu kan du vise miljøinformationer for den specifikke forsendelse i din webshop. Ved hjælp af vores Shipping Guide API bliver miljødata sendt til webshoppen i bestillingsøjeblikket. Det betyder, at API'en fortæller, om selve leveringen sker med fossilfritt brændstof til det ønsket postnummer.

Vis et leveringsalternativ, der kører på fossilfrit brændstof

Du kan gøre miljøinformationen synlige for dine kunder allerede i checkout, hvor de skal vælge, hvordan de ønsker at få deres varer leveret. Dette er et vigtigt skridt i vores stræben efter at kunne synliggøre klimaaftrykket for vores leveringstjenester. Forbrugerundersøgelser fra Bring Research viser, at e-handelskunderne er optaget af at kunne tage mere bæredygtige valg i deres dagligdag. Ved at anvende denne funktion i Shipping Guide API'en, giver du dine kunder mulighed for, at træffe valg, der er bedre for miljøet baseret på fakta om deres køb. Det kan hjælp dig med at øge konverteringen, fremhæve dine miljøtiltag og sikrer flere tilfredse kunder.

Skærmbillede af hvordan et leverinsalternativ vises ved checkout i netbutikken. Teksten om fossilfri levering viser beskrivelsen af ​​leveringsalternativet med et grønt ikon foran.
Eksempel på, hvordan miljødata kan blive vist direkte i bestillingsøjeblikket i netbutikken

Tjenester som viser miljødata

I første fase, vil miljødata i Shipping Guide API,en være tilgængelig for følgende tjenester, ved forsendelser i Danmark og til Sverige:

Hvis du sender varer til Norge, vil miljødata være tilgængelig for følgende tjenester:

Rapportering af miljødata er stadig i startfasen og endnu ikke tilgængelig for alle vores leveringstjenester. I øjeblikket er det kun på "last mile-delen" at miljødata er tilgængelige. (Sidste del af transporten - fra terminal til modtager).

I vores første version af miljødata-funktionen i Shipping Guide API’en, vil det kun være postnumre, hvor vi leverer 100 % fossilfrit, der får miljøinformationen oplyst for forsendelsen. Hvis du ønsker et tydeligt budskab rettet mod dine kunder i checkout, tilbyder API'en en anbefalet tekst i svaret tilbage.

Tilgængelig via Mybring

Hvis du bestiller levering via Mybring, vil det også være muligt at se miljøidata ved bestilling.

Teknisk information

Du finder detaljerede oplysninger samt en vejledning til, hvordan du implementerer funktionen i din netbutikken, på vores developer-sider .

Miljødata i netbutikken i korte træk

  • Giver oplysninger om, hvorvidt pakken leveres 100 % udlednings- eller fossilfrit til det aktuelle postnummer.
  • Miljødata vises i første omgang for last mile.
  • Synliggjøres i checkout ved hjelp af Shipping Guide API eller Mybring Booking
  • Synlig i checkout ved hjælp af Shipping Guide API.
  • API'en tilbyder færdige tekster til at synliggøre dataene i netbutikken.
Del artikel