Om Bring

Bring gør vi hverdagen enklere og verden mindre. Vi er 13.000 medarbejdere i Norden og vi arbejder døgnet rundt for at bringe din pakke hurtigt og sikkert frem på den mest bæredygtige måde.

Bring-bud og bil

Vi løser hverdagslogistikken for både små og store virksomheder i hele Norden. Hos os får du hjælp til alt fra e-handel til lægemiddeltransporter. Vi håndterer både pakker, bud, post, gods og vi hjælper dig videre med logistik til eller fra hele verden.

Vi leverer selvfølgelig også pakker til privatpersoner – smidigt, fleksibelt og grønt. Vi leverer Co2 frit til 1 million danskere, og fortsætter vores rejse mod at være den grønneste logistikaktør.

Norden er Brings hjemmemarked og vi har et stærk netværk i Danmark, Norge og Sverige.

Ambitiøse miljømål

Koncernens primære miljømål er at gå helt over til vedvarende energi inden 2025, hvad angår køretøjer og terminaler. Hvis vi skal nå dette ambitiøse mål, skal vi arbejde med en bred vifte af klimavenlige løsninger.

Læs mere om vores miljøarbejde

Vores koncern

Bring er en del af Posten Norge-koncernen. Posten og Brings vision er at være den mest fremtidsorienterede og mest innovative aktør i branchen. Det gør vi blandt andet ved aktivt at drive den digitale udvikling inden for post og ved hele tiden at udvikle os for at finde de bedste løsninger til vores kunder. Attraktive arbejdspladser og bæredygtighed er to hovedprioriteringer for Posten og Bring.

Etiske retningslinjer

Posten Norge AS' etiske retningslinjer tager udgangspunkt i koncernens værdier, og danner normen for, hvad der anses for ordentlig og ansvarlig adfærd.

Vores etiske retningslinjer danner normen for ordentlig og ansvarlig adfærd, og gælder for alle medarbejdere i koncernen. De beskriver vores kultur og samspillet med hinanden og miljøet.

Koncernen skal være præget af høje etiske standarder og en åben virksomhedskultur. Der opfordres til at diskutere etiske dilemmaer på arbejdspladsen.