Artikler

Her kan du læse mere om Brings arbejde inden for miljø og klima, vores investeringer og engagement i fremtidsprojekter og få tips om, hvordan du kan handle mere bæredygtigt online.

Den mørke vintertid - tips til budgetvenlig online shopping

Efter at have overlevet jul og nytår oplever de fleste af os, at pengepungen er ekstra flad. Men fortvivl ikke, der er tricks at gribe til for at navigere gennem denne økonomiske rutsjebane og samtidig nyde vinteren.

Fem grunde til at vælge hjemmelevering

At handle online har aldrig været nemmere, og der er flere fordele ved at vælge hjemmelevering frem for at tage ud i butikkerne. Vi giver dig fem åbenlyse grunde til at gøre det!

Sådan sælger du nemt brugt børnetøj

Er dit barn vokset ud af sit tøj? Med disse gode råd bliver det nemt at sælge og sende børnetøjet videre til den næste ejer.

5 smarte tips når du skal rydde op i klædeskabet

Dine aflagte ting kan være en andens nye festtøj. For at hjælpe dig med at komme i gang, har vi her nogen smarte tips til at komme i gang med at rydde op i klædeskabet.

Vi lancerer samarbejde med Tradera

Vi begynder nu at levere pakker mellem private. Startskuddet bliver et samarbejde med Tradera, Nordens førende markedsplads for genbrugsvarer.

Hvordan returnerer jeg en pakke?

Har du fortrudt et køb fra nettet? Fortvivl ikke, der er hjælp at hente.

Smarte tips, til dig som vil sælge brugt

Er loft, skuffer og skabe ved at være fyldt op med ting, du faktisk ikke har brug for længere? Så kan det være en god idé at give dem et nyt liv hos en ny ejer.

3 tips til genbrug af emballage

Det er ikke nødvendigt at købe ny emballage, når du skal sende en pakke. Her fortæller vi, hvordan du kan genbruge den emballage, du allerede har – igen og igen.

Glem alt, hvad du har lært om onlinesvindel - disse metoder gælder nu

Det er ikke længere nok at være opmærksom på sproget og afsenderens e-mail til at opdage onlinesvindel. Tjek her, hvad du skal være opmærksom på, for at undgå at falde i svindelfælden.

Shop smart fra udlandet

Er du usikker på, hvor meget din vare vil koste i told og afgifter, når du handler på nettet udlandet? Her giver vi dig svarene på nogle af de vigtigste ting, du bør vide, inden du handler på nettet fra udenlandske butikker.

Hvordan gør vi julen mere klimavenlig?

I juletiden kan det nogle gange være svært at kaste sig ud i festligheder og samtidig tænke bæredygtigt. Det er ikke en nem balancegang. Men det er muligt at træffe bevidste grønne valg.

Sådan undgår du at blive snydt på nettet

De fleste af os har desværre oplevet forsøg på bedrageri på nettet i form af falske e-mails og sms'er. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du undgår at blive snydt.

Vi satser stort på cirkulær shopping

Bring vil fremover satse stort på service inden for cirkulær shopping, og investeringen i Tise er et skridt i denne retning. Sammen med Tise vil vi sænke tærsklen for at handle brugt.

Bliv en miljøhelt – sig nej til unødvendig returnering!

Returleverering er blevet en af vor tids største miljøskurke. Men kan vi påvirke det, nedbringe vores returneringer og på den måde også bidrage til en bedre verden?

Disse 5 online køb kan gøre din hverdag nemmere

Her følger nogle tips til, hvordan du gør hverdagen enklere med smarte online-køb og får tid til overs til vigtigere ting.

Køb bæredygtigt på nettet – er det muligt?

For os er det vigtigt, at leveringen hele vejen hjem til dig, sker med så lille en klimapåvirkning som muligt. Men for at e-handlen skal betragtes som bæredygtig i alle led, må du som forbruger foretage nogle bevidste valg.