Vi investerer i dronevirksomheden Aviant

Vi investerer i dronevirksomheden Aviant

Bring og moderselskabet Posten i Norge investerer i drone-startup-virksomheden Aviant. Et stort potentiale og ønske om hurtigt at kunne komme i gang med droneleverancer, når betingelserne og reglerne er på plads, er årsagen hertil.

Droner profileret med Bring-logoet står klar til start på jorden.
Publiceret 2022-12-02 Sidst opdateret 2023-03-06

Første testprojekt med droner er allerede gennemført. Fra Snåsa i Norge til Namsos, har Bring og Aviant kørt droner med vandprøver. Nu har vi besluttet at investere i virksomheden.

Bring har sammen med Posten Norge længe været på forkant med ny teknologi og effektivisering af leverancer. Investeringen i Aviant giver os stor indsigt og viden i, hvordan vi kan bruge ny teknologi til hurtige leveringer i fremtiden. Samtidig kan vi som logistikgruppe bidrage med værdifuld logistikerfaring til Aviants fortsatte udvikling.

Anett Berger Sørli, investeringsdirektør i Bring Ventures.

Hos Bring og Posten Norge er der en stærk tro på, at droner kan spille en vigtig rolle i fremtidens hurtige leverancer. Når de tekniske og juridiske forudsætninger er på plads, vil vi gerne være klar til at påbegynde leverancer.

Transport skal altid ses som et samspil mellem forskellige transportmidler. Droner er meget effektive til at transportere varer, der ikke vejer meget, men de er langt fra løsningen på alle transportbehov. Ved at knytte tættere bånd med de bedste i Norden inden for transport, åbner der sig muligheden for at løse transportudfordringer, gennem interaktion mellem droner og anden traditionel transport. Vi har fået et rigtig godt indtryk af Posten Norge og Bring gennem vores samarbejdsprojekt i norske Namsos. Vi er derfor rigtig glade for at have Posten og Bring med i denne investeringsrunde.

Lars Erik Matsson Fagernæs, adm. direktør hos Aviant

Del artikel