Velkommen til Pakkeguiden

Din hjælp til, hvordan du pakker og emballer smart, sikkert og omkostningseffektivt 

For at sikre at din varer kommer uskadt frem, er det vigtigt, at du pakker og emballere korrekt. Alle pakker sorteres automatisk på et sorteringsbånd, transporteres med tog, fly, bil eller cykel. De læsses sammen med andre varer af forskellige former, dimensioner og vægt. Dine pakker og varer skal derfor pakkes, så de kan modstå tryk, stød og bevægelse. 

Skulle der ske uheld, er det en forudsætning, at varerne er korrekt pakket og emballeret for at kunne få erstatning for varer, der er beskadiget under transporten. 
 

Få tip til, hvordan du pakker, beskytter og sender dine varer på den bedste måde

I vores Begynd at sende-guide for du vejledning i, hvad du som logistikkunde bør tænke på. Den viser dig hvordan du beregner størrelsen og vægten af ​​din pakke, så du kan finde den rigtige pris. Du får også tips til, hvilken type emballage der er bedst egnet til forskellige typer indhold. Du kan downloade guiden som en pdf og tage den med til dit team på lageret!

Send smartere!

Begynd at sende – guiden til dig, der sender pakker og paller

Download vores guide

En god leveringsoplevelse betyder at varen i god stand ved modtagelse

Læs blandt andet disse artikler om, hvordan du bør emballere, når du sender pakker, så du undgår de mest almindelige fejl. Ved at emballere dine varer korrekt kan du spare plads og dermed opnå en lavere forsendelsesomkostning.

Dine kunder forventer, at de varer, de har bestilt, kommer frem intakt. Det giver også et bedre helhedsindtryk af din virksomhed, hvis varerne ligger pænt og ryddeligt i kassen, når de modtager deres pakke. Her er det både penge, tid og frustration at spare. Og du får flere tilfredse og loyale kunder.