E-handel

Fra dit første salg til at blive e-handel kunders førstevalg! Vi er her for dig hele vejen med gode tips og råd, så din webshop kan vokse.

Tahsin, medarbejder hos Bring, fortæller om hjemmesiden bring.dk/nethandel

Tag en snak med os om e-handel

Vil du have hjælp til at få de bedste leveringsmuligheder på plads i din checkout? Og lær mere om, hvordan du kan tilbyde, det dine kunder efterspørger?

Forbedre din returhåndtering

Vigtigt at have en god returhåndtering på plads

Vigtigheden ved at forberede sin webshop til højtider som Black Friday og jul kan ikke undervurderes. Vi har derfor komponeret en guide, som forhåbentlig kan inspirere dig og hjælpe dig med at forberede dig bedst muligt.

Skabe optimal checkout i din webshop

Derfor afbryder dine kunder købet i checkout

Hvordan din checkout fungerer spiller en afgørende rolle for din omsætningen. Med disse enkle tips kan du sikre, at dine kunder også får en førsteklasses oplevelse, når de når frem til checkout.

De største e-handelstrends i 2024

Detailhandlen går udfordrende tider i møde

Turbulente tider betyder, at forbrugernes indkøbsvaner ændrer sig markant. Vi har talt med flere eksperter om, hvad vi kan forvente i det kommende år.

Gør webshoppen klar til højsæsonen

E-handel stiger støt under Black Friday og jul

Vigtigheden ved at forberede sin webshop til højtider som Black Friday og jul kan ikke undervurderes. Vi har derfor komponeret en guide, som forhåbentlig kan inspirere dig og hjælpe dig med at forberede dig bedst muligt.

Levering som en konkurrencefordel

Den sidste del af købsrejsen, ofte kaldet Last Mile, er ekstremt vigtig for den samlede købsoplevelse.
Med effektiv logistik og smarte leveringsmuligheder kan du være et skridt foran konkurrenterne.

Tal med os om e-handel!

Vores rådgivere hjælper dig i gang med fragt og levering.

Kontakt os

Ny inden for e-handel?

Har du en rigtig god forretningsidé, eller lige har startet din egen webshop, så finder du hjælp og inspiration her.

Kom godt i gang med webshoppen?

Artikler og tips til, hvordan du optimerer din webshop. Sælg mere til flere mennesker og få gentagne kunder. Læs mere om, hvordan du kan spare tid og omkostninger ved at strømline logistikflowet.

Sådan får du de unge til at handle i din netbutik

De unge stiller skyhøje krav til netbutikkerne – men det er slet ikke umuligt at gøre dem til loyale kunder. Her får du trendanalytiker Vikki Walle-Hansens bedste tips.

6 tips til, hvordan du øger konverteringen i din webshop

Hvordan kan du få flere besøgende i din webshop, til at trykke på købsknappen? Få CRO-ekspert Monica Solbergs bedste tips.

Sådan får din webshop succes på sociale medier

Sociale medier kan være nøglen til succes for din webshop. Få SoMe-ekspert Ingvild Moens bedste tips til, hvad du bør gøre – og eventuelt styre udenom.

7 effektive måder at brugerteste i din netbutik

For at kunne give kunderne den bedste købsoplevelse må du lære dem at kende. Sådan tester du dine kundernes rejse gennem webshoppen på en billig og effektiv måde.

Sådan sikre du din webshop mod svindel

Stadig flere kreative svindelmetoder stiller nye krav til webshopsenes sikkerhed og it-systemer. Vi har bedt Thomas Tømmernes, Chef for IT-sikkerhed hos ATEA Norge, om at dele hans bedste tips til, hvad du kan gøre, for at sikre din virksomhed.

Sådan sikre du din webshop gratis på under en time

Det behøver ikke at koste en formue, at sikre din webshop mod cyberangreb og svindel. Her er nogle gratisprogrammer, som er enkle at benytte og klare jobbet for de fleste små og mellemstore virksomheder.