Hvor vil du logge ind?


Nethandel

Fra dit første salg til at blive e-handel kunders førstevalg! Vi er her for dig hele vejen med gode tips og råd, så din netbutik kan vokse.

Tag en snak med os om e-handel

Vil du have hjælp til at få de bedste leveringsmuligheder på plads i din checkout? Lær mere om, hvordan du kan tilbyde, det dine kunder efterspørger?

Ny inden for e-handel?

Har du en rigtig god forretningsidé, eller lige har startet din egen netbutik, så finder du hjælp og inspiration her.

De største e-handelstrends i 2023

Detailhandlen går udfordrende tider i møde

Turbulente tider betyder, at forbrugernes indkøbsvaner ændrer sig markant. Vi har kigget på hvilke trends vi kan forvente i det kommende år, og talt med Nets, Tise, IKEA og Brings egen e-handelschef.

Tag returer alvorligt

Returforsendelser – en dyr affære for en webshop

Vi sender mere retur end nogensinde. Forbrugernes e-handelsvaner har ændret sig, og det kan hurtigt medføre store omkostninger for en webshop.

Levering som en konkurrencefordel

Den sidste del af købsrejsen, ofte kaldet Last Mile, er ekstremt vigtig for den samlede købsoplevelse.
Med effektiv logistik og smarte leveringsmuligheder kan du være et skridt foran konkurrenterne.

Fra krise til digital succes

Vi har talt med stifterne bag Cookies by Ejvinds, som brugte coronakrisen på at innovere forretningen, skabe vækst og komme ud over Danmarks grænser.

Vind kunder med flere leveringsalternativer i checkout

For dine kunder er gennemsigtighed og information de vigtigste faktorer for, at de føler sig trygge og vælger at handle i netbutikken.

Derfor skal du vælge Bring som din leverings- og returpartner

Driver du en webshop, så er det vigtigt at huske på, at en god returløsning er vigtig for dine kunders samlede købsoplevelse. Derfor har du brug for en pålidelig partner, der hjælper dig med en god kundeoplevelse - fra A til Z.

Hjemmelevering – en konkurrencemæssig fordel

Sæt dine kunder først, og giv dem den fleksibilitet og valgfrihed de ønsker, når de handler på nettet.

Vores forskellige leveringsalternativer i Norden

Vi tilbyder flere forskellige leveringsalternativer, så dine kunder kan vælge det alternativ, der passer dem bedst, for at sikre en høj kundetilfredshed.

Vi satser på grønne og fleksible leveringer

I takts med at e-handlen vokser, stiger kundernes krav og forventninger til leveringen også. For os i Bring, er det vigtigt, at vi kan tilbyde vores kunder og modtagere grønnere, mere fleksible og forudsigelige. Derfor arbejder vi løbende med at forbedre vores leveringstjenester.

Sådan gør du det lettere for dine kunder at handle stort og tungt

Sælger din netbutik store og tunge varer? Har du så gjort det nemt og fleksibelt for dine kunder - hele vejen fra ordre til levering? Mange forbrugere handler i dag større eller tungere varer som hvidevarer, møbler, træningsudstyr og cykler på nettet.

En kvinde lægger en nederdel i en pakke

Returnering – en miljøbelastning for vores jord

Antallet af returneringer stiger i volumen og påvirker vores miljø negativt. En mere bæredygtig tilgang kan give bedre returløsninger og reducere miljøbelastningen.

Tal med os om nethandel!

Vores rådgivere hjælper dig i gang med fragt og levering.

Kontakt os

Kom godt i gang med netbutikken?

Artikler og tips til, hvordan du optimerer din netbutik. Sælg mere til flere mennesker og få gentagne kunder. Læs mere om, hvordan du kan spare tid og omkostninger ved at strømline logistikflowet.

Sådan får du de unge til at handle i din netbutik

De unge stiller skyhøje krav til netbutikkerne – men det er slet ikke umuligt at gøre dem til loyale kunder. Her får du trendanalytiker Vikki Walle-Hansens bedste tips.

6 tips til, hvordan du øger konverteringen i din netbutik

Hvordan kan du få flere besøgende i din netbutik, til at trykke på købsknappen? Få CRO-ekspert Monica Solbergs bedste tips.

Sådan får din netbutik succes på sociale medier

Sociale medier kan være nøglen til succes for din netbutik. Få SoMe-ekspert Ingvild Moens bedste tips til, hvad du bør gøre – og eventuelt styre udenom.

7 effektive måder at brugerteste i din netbutik

For at kunne give kunderne den bedste købsoplevelse må du lære dem at kende. Sådan tester du dine kundernes rejse gennem webshoppen på en billig og effektiv måde.

Sådan sikre du din webshop mod svindel

Stadig flere kreative svindelmetoder stiller nye krav til webshopsenes sikkerhed og it-systemer. Vi har bedt Thomas Tømmernes, Chef for IT-sikkerhed hos ATEA Norge, om at dele hans bedste tips til, hvad du kan gøre, for at sikre din virksomhed.

Sådan sikre du din webshop gratis på under en time

Det behøver ikke at koste en formue, at sikre din webshop mod cyberangreb og svindel. Her er nogle gratisprogrammer, som er enkle at benytte og klare jobbet for de fleste små og mellemstore virksomheder.