Hvor vil du logge ind?


Nethandel

Fra dit første salg til at blive online kunders førstevalg! Vi er her for dig hele vejen med gode tips og råd, så din netbutik kan vokse.

Kvinde står foran en computer

Tal med os om nethandel!

Vil du have hjælp til at få de bedste leveringsmuligheder på plads i din kasse? Lær mere om, hvordan du kan tilbyde, hvad dine kunder ønsker?

Ny til nethandel?

Har du en rigtig god forretningsidé, eller lige har startet din egen netbutik, så finder du hjælp og inspiration her.

De største e-handelstrends i 2023

De største e-handelstrends i 2023

Turbulente tider betyder, at forbrugernes indkøbsvaner ændrer sig markant. Vi har kigget på hvilke trends vi kan forvente i det kommende år, og talt med talt Nets, Tise, IKEA og Brings egen e-handelschef.

Returforsendelser – en dyr affære for en webshop

Returforsendelser – en dyr affære for en webshop

Vi sender mere retur end nogensinde. Forbrugernes e-handelsvaner har ændret sig, og det kan hurtigt medføre store omkostninger for en webshop.

Returnering – en miljøbelastning for vores jord

Gratis returnering kommer med en omkostninger for afsender, men det er vores miljø, der betaler den dyreste pris

Fra krise til digital succes

Vi har talt med stifterne bag Cookies by Ejvinds, som brugte coronakrisen på at innovere forretningen, skabe vækst og komme ud over Danmarks grænser.

Vind kunder med flere leveringsalternativer i checkout

For dine kunder er gennemsigtighed og information de vigtigste faktorer for, at de føler sig trygge og vælger at handle i netbutikken.

Hjemmelevering – en konkurrencemæssig fordel

Sæt dine kunder først, og giv dem den fleksibilitet og valgfrihed de ønsker, når de handler på nettet.

Vores forskellige leveringsalternativer i Norden

Vi tilbyder flere forskellige leveringsalternativer, så dine kunder kan vælge det alternativ, der passer dem bedst, for at sikre en høj kundetilfredshed.

Vi udvider vores leveringsdage med lørdagslevering

Fra 4. juli udvider vi med fast lørdagslevering i de større byer og tættest befolkede områder i Danmark.

6 tips til, hvordan du øger konverteringen i din netbutik

Hvordan kan du få flere besøgende i din netbutik, til at trykke på købsknappen? Få CRO-ekspert Monica Solbergs bedste tips.

Sådan får du de unge til at handle i din netbutik

De unge stiller skyhøje krav til netbutikkerne – men det er slet ikke umuligt at gøre dem til loyale kunder. Her får du trendanalytiker Vikki Walle-Hansens bedste tips.

Sådan får din netbutik succes på sociale medier

Sociale medier kan være nøglen til succes for din netbutik. Få SoMe-ekspert Ingvild Moens bedste tips til, hvad du bør gøre – og eventuelt styre udenom.

7 effektive måder at brugerteste i din netbutik

For at kunne give kunderne den bedste købsoplevelse må du lære dem at kende. Sådan tester du dine kundernes rejse gennem netbutik på en billig og effektiv måde.

Vil vinde de e-handlende med fossilfri fragt, større valgfrihed og mere fleksibel levering

Rundt om i verden vokser e-handlen i et forrygende tempo, og det samme gælder de pakkevolumener, der dagligt transporteres mellem netbutikkerne og de e-handlende.

Kom i gang med at sælge varer på nettet

Vi har tidligere delt tips til opstart af webshop. Du har måske grundlaget færdigt nu, men du ved endnu ikke, hvordan du skal komme i gang. Derfor har vi samlet disse syv enkle tips, der kan hjælpe dig med at få overblik over, hvad du skal tænke over, når du skal begynde at sælge dine varer på nettet.

Bring kundservice tipser

Coronasituationen har ændret hverdagen for de fleste af os. Vi vasker vores hænder konstant, holder social afstand og er mere forsigtige med, at foretage ændringer uden at det er absolut nødvendigt. Med dette i tankerne, er der mange som nu handler på nettet for første gang.

Handel sikkert på nettet

E-handlen stiger lige nu i takt med, at flere handler på nettet. Det betyder desværre også at antallet af svindelsager er steget. Derfor er det vigtigt at man er opmærksom, når man handler på nettet.

Sådan sikre du din webshop gratis på under en time

Det behøver ikke at koste en formue, at sikre din webshop mod cyberangreb og svindel. Her er nogle gratisprogrammer, som er enkle at benytte og klare jobbet for de fleste små og mellemstore virksomheder.

Sådan sikre du din webshop mod svindel

Stadig flere kreative svindelmetoder stiller nye krav til webshopsenes sikkerhed og it-systemer. Vi har bedt Thomas Tømmernes, Chef for IT-sikkerhed hos ATEA Norge, om at dele hans bedste tips til, hvad du kan gøre, for at sikre din virksomhed.

Vi satser på grønne og fleksible leveringer

I takts med at e-handlen vokser, stiger kundernes krav og forventninger til leveringen også. For os i Bring, er det vigtigt, at vi kan tilbyde vores kunder og modtagere grønnere, mere fleksible og forudsigelige. Derfor arbejder vi løbende med at forbedre vores leveringstjenester.

Tal med os om nethandel!

Vores rådgivere hjælper dig i gang med fragt og levering.

Kontakt os