CO2-frit til en million danskere

CO2-frit til en million danskere

Vi omstiller flere steder til el, og når nu en million danskere med CO2-fri levering. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at blive fossilfri i Danmark i 2025. I oktober blev hovedstadsregionen grønnere, og nu udvider vi blandt andet til Fredericia, Vejle og Kolding.

Bringbil oplades i terminalen
Publiceret 2022-03-25

I oktober sidste år blev vi CO2-frie i hovedstadsområdet. Nu er yderligere fire elbiler hentet ind, og vi når dermed en million danskere med CO2-fri levering.

– Nu når vi ud til mere end hver sjette dansker med vores CO2-fri pakkelevering, fra vores terminaler i Greve og Taulov og til en pakkeboks, pakkeshop, hjem eller erhverv. Bare ved at udskifte til el i Københavnsområdet sparer vi over 94 ton kuldioxid årligt - det svarer til cirka samme mængde kuldioxid, som hvis over 40 biler holdt stille i et år - og så har vi ikke regnet de nye lokationer med, siger Bjarne Lauritsen, director of operations hos Bring i Danmark.

De steder, hvor Bring nu også leverer CO2-frit med elbiler, er Fredericia, Vejle, Kolding, Sjølund, Hejls - hvilket vil sige cirka 180.000 indbyggere. Tidligere har vi omstillet til CO2-fri levering i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby samt Dragør og på Samsø.

Del artikel