Bæredygtig shopping

I dag bestiller hver person i gennemsnit 6 pakker om året på nettet, og inden 2025 forventes det tal at være steget til 21 pakker. Er det overhovedet muligt at kombinere shopping og grøn samvittighed? Hvordan bør du som forbruger tænke? Er der nogle enkle grønne valg, du selv kan tage?

Den mørke januartid - tips til budgetvenlig online shopping

Efter jul og nytår er pengepungen flad, og vi står over for den lange, fattige januar. Men fortvivl ikke, der er tricks til at navigere gennem denne økonomiske rutsjebane og nyde vinteren.

Fem grunde til at vælge hjemmelevering

At handle online har aldrig været nemmere, og der er flere fordele ved at vælge hjemmelevering frem for at tage ud i butikkerne. Vi giver dig fem åbenlyse grunde til at gøre det!

Sådan sælger du nemt brugt børnetøj

Er dit barn vokset ud af sit tøj? Med disse gode råd bliver det nemt at sælge og sende børnetøjet videre til den næste ejer.

5 smarte tips når du skal rydde op i klædeskabet

Dine aflagte ting kan være en andens nye festtøj. For at hjælpe dig med at komme i gang, har vi her nogen smarte tips til at komme i gang med at rydde op i klædeskabet.

Vi lancerer samarbejde med Tradera

Vi begynder nu at levere pakker mellem private. Startskuddet bliver et samarbejde med Tradera, Nordens førende markedsplads for genbrugsvarer.

Hvordan returnerer jeg en pakke?

Har du fortrudt et køb fra nettet? Fortvivl ikke, der er hjælp at hente.

Smarte tips, til dig som vil sælge brugt

Er loft, skuffer og skabe ved at være fyldt op med ting, du faktisk ikke har brug for længere? Så kan det være en god idé at give dem et nyt liv hos en ny ejer.

3 tips til genbrug af emballage

Det er ikke nødvendigt at købe ny emballage, når du skal sende en pakke. Her fortæller vi, hvordan du kan genbruge den emballage, du allerede har – igen og igen.

Glem alt, hvad du har lært om onlinesvindel - disse metoder gælder nu

Det er ikke længere nok at være opmærksom på sproget og afsenderens e-mail til at opdage onlinesvindel. Tjek her, hvad du skal være opmærksom på, for at undgå at falde i svindelfælden.

Shop smart fra udlandet

Er du usikker på, hvor meget din vare vil koste i told og afgifter, når du handler på nettet udlandet? Her giver vi dig svarene på nogle af de vigtigste ting, du bør vide, inden du handler på nettet fra udenlandske butikker.

Hvordan gør vi julen mere klimavenlig?

I juletiden kan det nogle gange være svært at kaste sig ud i festligheder og samtidig tænke bæredygtigt. Det er ikke en nem balancegang. Men det er muligt at træffe bevidste grønne valg.

Sådan undgår du at blive snydt på nettet

De fleste af os har desværre oplevet forsøg på bedrageri på nettet i form af falske e-mails og sms'er. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du undgår at blive snydt.

Vi satser stort på cirkulær shopping

Bring vil fremover satse stort på service inden for cirkulær shopping, og investeringen i Tise er et skridt i denne retning. Sammen med Tise vil vi sænke tærsklen for at handle brugt.

Bliv en miljøhelt – sig nej til unødvendig returnering!

Returleverering er blevet en af vor tids største miljøskurke. Men kan vi påvirke det, nedbringe vores returneringer og på den måde også bidrage til en bedre verden?

Tips til en grønnere pakkelevering

Tag et bæredygtigt valg

Mens vi gør vores bedste for en grøn levering, er der ting som du også kan overveje. Derfor vejleder vi dig til at kunne træffe mere bæredygtige valg, når du køber varer online, der kræver levering fra A til B.

Disse 5 online køb kan gøre din hverdag nemmere

Her følger nogle tips til, hvordan du gør hverdagen enklere med smarte online-køb og får tid til overs til vigtigere ting.

Køb bæredygtigt på nettet – er det muligt?

For os er det vigtigt, at leveringen hele vejen hjem til dig, sker med så lille en klimapåvirkning som muligt. Men for at e-handlen skal betragtes som bæredygtig i alle led, må du som forbruger foretage nogle bevidste valg.