Bæredygtig shopping

Bæredygtig shopping

I dag bestiller hver person i gennemsnit 6 pakker om året på nettet, og inden 2025 forventes det tal at være steget til 21 pakker. Er det overhovedet muligt at kombinere shopping og grøn samvittighed? Hvordan bør du som forbruger tænke? Er der nogle enkle grønne valg, du selv kan tage?

Hvordan gør vi julen mere klimavenlig?

I juletiden kan det nogle gange være svært at kaste sig ud i festligheder og samtidig tænke bæredygtigt. Det er ikke en nem balancegang. Men det er muligt at træffe bevidste grønne valg.

Sådan undgår du at blive snydt på nettet

De fleste af os har desværre oplevet forsøg på bedrageri på nettet i form af falske e-mails og sms'er. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du undgår at blive snydt.

Vi satser stort på cirkulær shopping

Bring vil fremover satse stort på service inden for cirkulær shopping, og investeringen i Tise er et skridt i denne retning. Sammen med Tise vil vi sænke tærsklen for at handle brugt.

Bliv en miljøhelt – sig nej til unødvendig returnering!

Returleverering er blevet en af vor tids største miljøskurke. Men kan vi påvirke det, nedbringe vores returneringer og på den måde også bidrage til en bedre verden?

Tips til en grønnere pakkelevering

Tag et bæredygtigt valg

Mens vi gør vores bedste for en grøn levering, er der ting som du også kan overveje. Derfor vejleder vi dig til at kunne træffe mere bæredygtige valg, når du køber varer online, der kræver levering fra A til B.

Fem smarte online-køb for en nemmere og grønnere hverdag

Her følger nogle tips til, hvordan du gør hverdagen enklere med smarte online-køb og får tid til overs til vigtigere ting.

Køb bæredygtigt på nettet – er det muligt?

For os er det vigtigt, at leveringen hele vejen hjem til dig, sker med så lille en klimapåvirkning som muligt. Men for at e-handlen skal betragtes som bæredygtig i alle led, må du som forbruger foretage nogle bevidste valg.