Tips til en mere bæredygtig pakkelevering

Din pakke betyder alt for os! Men føles det ikke bedre, hvis den leveres på en mere miljøvenlig måde? 

Grøn illustration af pakke og blade

I de seneste år er e-handel steget drastisk. Det stiller højere krav til os, der vil levere og på samme tid holde pakkeleverancernes CO2- udledning på et minimum. 

I Bring er vores mål, at levere 100 % CO2 neutralt fra 2025. Derfor forsøger vi konstant at finde nye måder at forbedre vores miljømæssige fodaftryk på. Allerede i dag kan vi blandt andet levere med cykel og elektriske køretøjer i de større danske byer, benytter tog i stedet for lastbiler på længere afstande - uden at leveringstiden forlænges og tilbyder 100 % co2 neutral levering på Samsø.

Tag et bæredygtigt valg

Mens vi gør vores bedste for en grøn levering, er der ting som du også kan overveje. Derfor vejleder vi dig til at kunne træffe mere bæredygtige valg, når du køber varer online, der kræver levering fra A til B.

9 hurtige råd der både gør dig klogere og guider dig til et mere bæredygtigt valg.

  1. Tjek om webshoppen har en miljøpolitik?
  2. Er varen du køber af god kvalitet?
  3. Bruger webshoppen genanvendt eller genanvendeligt emballage?
  4. Mange webshops har gode størrelsesguider, brug lidt tid på at finde din rigtige størrelse, så slipper du for unødvendig retur og spare penge
  5. Er varen produceret etisk korrekt?
Bring_Brushes

6. Saml dine pakker

Hvornår har du egentlig brug for din pakke? Selvfølgelig kan det lyde fristende at få leveret inden for 2 timer.  Men vi opfordrer dig til, at tænke over alternativerne en ekstra gang, inden du vælger, hvor hurtigt det skal gå. En almindelig levering tager 1- 2 dage. Det betyder flere pakker pr. bil, færre køreture og i sidste ende mindre CO2.

Bring_ airpod

7. Tænk over leveringsformen

Når du handler online, kan du i check-out vælge hvilken leverandør du ønsker. Vælg en fragtleverandør, der aktivt arbejder på at reducere CO2 udslip fx. ved at benytte fossiltfrie brændstoffer.

Bring_box

8. Levering til pakkeboks

Er du blandt dem, der har en travl hverdag? Ofte er det svært at forudsige allerede i check-out, hvor man befinder sig når pakken leveres. Vælg derfor at få din pakke leveret til en pakkeshop eller pakkeboks i nærheden, af hvor du dagligt befinder dig. Så sparer du en ekstra køretur for både dig og chaufføren, men frem for alt sparer du CO2 på miljøkontoen. Find din nærmeste pakkeshop eller pakkeboks på vores oversigtskort

Ønsker du din pakke leveret hele vej hjem, så giv chaufføren besked om, at pakke kan stille på et aftalt sted eller leveres til nærmeste pakkeshop/-boks, hvis du ikke er hjemme. Så kan vi levere første gang og du modtager din pakke hurtigere.

Vil du læse mere om vores miljøarbejde?