Vi tester levering af pakker inden for døren i Norge og Sverige

Snart er det muligt at få leveret sine pakker inden for døren, også selvom modtageren ikke er hjemme. 

Bring chauffør levere en pakke inden for døren hos modtageren

I samarbejde med Glue i Sverige og Verisure i Norge, tester Bring og Posten Norge lige nu muligheden for, at sætte pakken hos modtagere med digitale låse, i udvalgte byer.

Vores undersøgelser viser, at modtagere med digital lås på yderdøren, faktisk ønsker at få leveret pakken inden for døren. Det giver en hurtig og sikker levering, og betyder at modtageren ikke længere behøver at sidde derhjemme og vente på sin pakke, udtaler koncernchef Tone Wille.

Pakke leveres inden for døren hos modtageren
Pakke leveres inden for døren hos modtageren

Leveringen sker ved, at buddet enten får en tidsbegrænset kode eller at modtageren via. nettet, åbner døren når buddet står på ydersiden. Gennem en app kan modtageren følge med, når døren åbner og lukker igen. Det giver en høj fælles tryghed for både buddet og modtageren.

Vi oplever rigtig god feedback fra modtagerne i både Sverige og Norge, og vi ser det som en god mulighed for, at gøre levering enklere for de danske modtagere. Jeg tror ikke, at der går længe før, vi ser det samme i Danmark, udtaler administrerende direktør Jens Rom, Bring i Danmark.