Sådan sikrer vi i Bring, at dine pakker kommer frem til tiden hele året

Er du på udkig efter en logistikpartner, der kan håndtere dine pakker effektivt? I Bring arbejder vi kontinuerligt med udvikling, og vores kapacitet kan skaleres op i takt med stigende efterspørgsel. Sådan arbejder vi i Bring, for at sikre god leveringskvalitet året rundt. 

Både private og erhverv stiller høje krav til, at leveringen skal være pålidelig og smidig. Derfor er det afgørende, at du har en logistikpartner, der kan tilbyde god leveringskvalitet 365 dage om året. Men hvad mener vi egentlig, når vi taler om leveringskvalitet?

- For os betyder god kvalitet helt enkelt, at vi leverer pakkerne til rette tid og sted. For at vi kan det, kræver det, at vi er fleksible og kan forventningsafstemme inden levering. Men det er lige så vigtigt, at vores chauffører har de nødvendige arbejdsredskaber, trives og er glade, fordi det skal være en god oplevelse for alle parter at få leveret med Bring," fortæller Bjarne Lauritsen.

Grundstenen for vores kvalitet er, at vores rutiner og systemer er godt forankrede. Nedenfor gennemgår vi på flere niveauer, hvordan vi i Bring opretholder en god leveringskvalitet året rundt.

Øget kapacitet giver muligheder for vækst 

I løbet af de seneste år har vi i Danmark investeret i to nye terminaler. De nye bygninger er designet til at imødekomme behovene de næste ti år og gør det muligt at håndtere 3-4 gange mere volumen end tidligere. Dette betyder, at alt er tilrettelagt så du kan vækste, samtidig med at vi kan håndtere dine pakker endnu mere effektivt. 

Hos os kan du aflevere pakker både løst og på paller, en stor fordel for vores kunder er muligheden for sen indlevering. Så selvom pakkerne først kommer ind sent, vil dine kunder kunne modtage pakken allerede næste dag. 

Skræddersyede logistikløsninger efter dine behov 

I Bring bliver du ikke en del af en standardpakke, i stedet finder vi i fællesskab den løsning som passer dig bedst. 

- Vi har en kunde, der er helt afhængig af at holde sine varer kolde. Derfor kan vi ikke behandle pakkerne på samme måde som alle andre. Vi skal blandt andet have en separat kølefunktion og sørge for, at varerne kommer fra A til B uden at temperaturen falder betydeligt,” fortæller Sander Nielsen, Terminalchef i Greve.

Naerbilde av mann som står inne på et lager
Sander Nielsen, Terminalchef i Greve. Foto: Tore Oksnes

Vigtigheden af en flad struktur og god kommunikation 

Der er meget at holde styr på når pakkerne skal ud rettidig, men med en flad organisationsstruktur har vi et bedre overblik. Især har vi et tæt samarbejde mellem driften, chaufførerne og kundeservice. Dette sikrer, at vi hurtigt opdager fejl og kan finde løsninger. 

- Hvis vi ikke ved, hvor det går galt, er det svært at forbedre os. For at sikre, at vi kan gøre et godt stykke arbejde, afholder vi daglige statusmøder. Her ser vi på, hvad der gik godt, og hvad der ikke gik godt. Men endnu vigtigere – vi ser på hvorfor. Så snart vi har årsagen til en fejl, kan vi lettere implementere tiltag for at forbedre os. Fortæller Steffan Møbius, Distributionschef Øst & Linehaul Manager Denmark.

Mann i skjorte med refkleksvest
Steffan Møbius, Distributionschef Øst & Linehaul Manager Denmark. Foto: Tore Oksnes

Daglige målinger af leveringskvalitet 

Vi måler dagligt på vores leveringskvalitet for konstant at finde forbedringsmuligheder. I dag leverer vi 98 % af vores pakker til private inden for 1 dag. 

-I Bring har vi chauffører, der selv efterspørger information om, hvordan de klarer det. Det viser engagement blandt vores chauffører, og vi er glade for, at vi har partnere, der er proaktive og ønsker at udføre et godt arbejde,” understreger Steffan Møbius. 

Hvorfor satser vi på kvalitet? 

Mange tror måske, at billig drift og kvalitet er to modsætninger, men for os er det ikke tilfældet. Vi ved, at når vi leverer kvalitet, minimerer vi hændelser, reducerer unødvendigt ressourceforbrug og skaber flere tilfredse kunder. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten, tværtimod bidrager den til en mere gnidningsfri drift – både for os og for dig som kunde. 

En mann som viser en annen mann et ark
Foto: Tore Oksnes

Data og AI sikrer forudsigelighed 

Vores medarbejdere er vores helte, men vi er også dybt afhængige af datakvalitet. Vi benytter data og kunstig intelligens til at forudsige indkommende volumener, hvilket giver os mulighed for at være bedre forberedt og justere vores ressourcer efter behov. Dette er især afgørende i højsæsonen eller i perioder hvor vi forventer store pakkevolumener, hvor vi kan indkalde ekstra personale for at imødekomme efterspørgslen. 

- I dag består mange af processerne på terminalerne af automatiske funktioner. Det samme gælder sikkerhed og overvågning. God teknologi og data gør det muligt for os at identificere områder med afvigelser og ikke mindst holde styr på, hvor hver enkelt pakke befinder sig, siger Sander Nielsen, Terminalchef i Greve. 

Sådan sikrer vi færre fejlsorteringer med ProGlove 

En vigtig ressource for os er vores digitale skanningshandske, ProGlove. Den bruger live data til at sortere pakkerne, hvilket har resulteret i markant færre fejlsorteringer. På blot 4 år er vi gået fra en fejlsorteringsrate på 0,65% til kun 0,05%. 

En hånd som bruker en scanningshanske
Foto: Tore Oksnes

Tidligere skulle vores medarbejdere manuelt læse informationen på pakkerne for se hvilken rute pakken skulle sorteres på. Nu modtager de live data direkte fra ProGlove, hvilket betyder, at både du og dine kunder kan ændre leveringsstedet helt frem til pakken bliver lastet på vores bil. 

Den kontinuerlige scanning giver os fuld kontrol over, hvor pakkerne befinder sig i logistikflowet, hvilket sikrer en mere effektiv og pålidelig leveringsproces. 

Kundeservice døgnet rundt 

I tilfælde hvor der er behov for hjælp er vi tilgængelige via chatbot, livechat, e-mail og telefon. Dette giver dig og dine kunder mulighed for at kontakte os via den kanal, der passer bedst til den aktuelle udfordring. 

I dag besvares 50 % af vores kundeservicehenvendelser via vores chatbot. Ikke fordi, vi ikke ønsker den personlig kontakt, men det giver os mulighed for at være tilgængelige døgnet rundt. Chatbotten opdateres ugentligt og kan håndtere selv komplekse henvendelser. I travle perioder udvider vi også den bemandede åbningstid, for at imødekomme efterspørgslen bedst muligt. 

To damer foran en pc-skjerm
Foto: Tore Oksnes

Når du kontakter vores kundeservice, kan du forvente en hurtig respons. I 2023 var den gennemsnitlige svartid på vores livechat 45 sekunder. Især i travle perioder har vores kundeservice vist, at vi kan håndtere en stor mængde henvendelser og stadig opretholde en god svartid. 

Én Kundeservice til alle henvendelser 

Hos Bring tilbyder vi en kundeservice, der håndterer alle typer henvendelser. Det betyder, at du ikke behøver at ringe til forskellige afdelinger eller spekulere over, hvilken afdeling der bedst kan hjælpe dig med dit problem. Vores medarbejdere er uddannet til at tackle enhver henvendelse og besidder en bred vifte af kompetencer – det kan ikke blive nemmere. 

- Vi ved selv, hvor frustrerende det kan være at bruge flere dage på at få svar på et spørgsmål eller løst en udfordring. Derfor stræber vi i kundeservice altid efter at finde en løsning i løbet af den første samtale. Med andre ord gør vi alt, hvad vi kan, for at du ikke behøver at kontakte os flere gange. Det samme gælder også dine kunder, der kontakter os," fortæller Cecilia Serednicka Kundeservice Manager.

En dame med krøllete hår i dressjakke
Cecilia Serednicka Kundeservice Manager. Foto: Tore Oksnes

Vi hjælper dig godt i gang fra start 

Som kunde i Bring får du en grundig onboarding og oplæring i vores selvbetjeningsportal, MyBring. Her kan du nemt spore alle dine pakker, hvis dine kunder henvender sig. 

Hvis du ønsker at være endnu bedre rustet til selv at håndtere simple kundehenvendelser, inviterer vi dig også til at lære mere om processerne på vores terminaler. Det giver dig en bedre forståelse for, hvad der sker, fra din kunde klikker på købsknappen, til pakken leveres hos kunden. 

- Erfaringsmæssigt ved vi, at mange af vores kunder gerne selv vil kunne besvare spørgsmål om pakken, hvis deres kunder selv henvender sig, i stedet for at henvise til en tredjepart. Ved at få oplæring i både MyBring, samt hvordan arbejdet på terminalerne fungerer, kan de give et mere helhedsorienteret svar til deres kunder,” forklarer Simon Thylkjær Jensen, Terminalchef i Taulov. 

Hvad er vores fremtidsplaner? 

Selvom vi er ret erfarne i branchen, betyder det ikke, at vi læner os tilbage. Vi stræber altid efter at være i front og investerer i innovation, netop for at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger. 

I øjeblikket samarbejder vi med studerende fra DTU i forbindelse med deres afgangsprojekt, hvor de undersøger, hvordan vi kan reducere antallet af touch points på vores terminaler. I juli 2024 igangsætter vi også en test med robotter på vores terminal i Greve, der skal sikre øget kvalitet, effektivitet og kapacitet.

Dame peker på skjerm

Sammen med vores egenudviklede styresystem Apollo og AI, arbejder vi kontinuerligt med ruteoptimering, som skal mindske antallet af kilometer og sikre hurtigere levering med mindre klimapåvirkning. 

Ambitiøse miljømål 

I takt med at forbrugerne er blevet mere bevidste, og der stilles større krav til reducering af CO2-udledningen, er det først og fremmest vigtigt at man ser ind ad, men samtidig også stiller krav til sine leverandører. I Bring arbejder vi kontinuerligt med tiltag der reducerer vores klimapåvirkning, og vi øger stadig andelen af elektriske og fossilfrie køretøjer. 

Om køretøjet er elektrisk eller ej, har måske ikke en direkte indflydelse på, om pakken når frem eller ej, men det er stadig vigtigt.  Hvordan pakkerne transporteres, har stor betydning både for os, for dig og dine kunder. Derfor kan du som kunde via MyBring hente rapporter over, hvor meget CO2 hver enkelt pakke udleder, og allerede i checkouten kan dine kunder kan se, når levering sker med en el-varebil.

Elbil fra Bring

I Bring har vi sat ambitiøse miljømål. Vi kan allerede levere til over 1,4 millioner adresser i Danmark med el-varebil, og dette tal forventes at stige i 2024. Vores mål er, at alle vores leveringer på last mile skal ske med el-køretøjer inden udgangen af 2025. 

For at være klar til fremtiden har vi installeret over 68 ladestandere på vores terminaler, og flere er undervejs. At reducere vores klimaaftryk handler ikke kun om køretøjer, men også om hvordan vi bruger energi. Derfor har vi blandt andet implementeret varmepumper på terminalen i Taulov og solcellepaneler på begge terminaler, samt installeret flere vinduer for at mindske behovet for elektricitet. 

Mange solceller ved siden av hverandre

Lad os tage os af dine pakker 

Uanset hvilke behov du står over for, er vi sikre på, at vi kan finde en passende løsning til din forretning. Med muligheden for at skalere op og ned samt skræddersye løsninger kan du være tryg ved, at vi kan håndtere dine pakker hurtigt og sikkert. Har du lyst til at høre mere om dine muligheder med Bring som logistikleverandør? 

Vi tager gerne en snak! 

Kom i kontakt med en rådgiver fra Bring  

Del artikel