Bring styrker og forenkler europæisk nethandel

Bring styrker sit nordiske og internationale tilbud inden for distribution og levering af pakker via et samarbejde med DHL og Posti.

2016-03-11

Bring indgår samarbejdet med logistikselskaberne DHL Parcel Europe, DHL Freight Sweden og finske Posti for at imødekomme tendensen med øget international nethandel og kundernes behov for at få adgang til et europæisk netværk til distribution af nethandelspakker. Det giver hurtigere forsendelsestid for pakker til og fra 16 europæiske lande, og netbutikkerne får adgang til distributionstjenester på tværs af landene.

- Brings kunder får et effektivt og sømløst netværk til at sende pakker til og fra Europa, hvilket er vigtigt i en tid med stadig mere nethandel. Vi har styrket vores tilbud og er blevet en af de største logistikaktører i Norden, siger koncernchef Dag Mejdell fra Posten Norge, som ejer Bring.

Stort netværk

Bring Danmark har de sidste år opbygget et omfattende pakkeleveringsnet, som nu bliver en del af det europæiske netværk. Det indebærer et betydeligt øget volumen i Brings danske netværk. I Sverige har der i flere år været et tæt samarbejde mellem DHL og Bring. Nu udvides samarbejdet yderligere med blandt andet ny sporingsløsning for svenske forbrugere. Samarbejdet med finske Posti giver netbutikkerne større adgang til tjenester i Finland og Baltikum, hvor Posti har ekspanderet kraftigt de sidste år.

Nemmere international handel

I Norge har Posten Norge det mest omfattende netværk og bruges af alle pakketransportørerne til levering af pakker til norske forbrugere.
- Undersøgelser viser, at 75 procent af de europæiske netbutikker ikke til fulde udnytter mulighederne for handel på tværs af grænser. Netværket forbedrer mulighederne for international handel, og vi ser et stort potentiale i dette samarbejde, siger Mejdell.

Brings erhvervskunder får nu adgang til et europæisk netværk, som omfatter 42.000 servicepunkter i Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Tyskland, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Holland, Belgien, Luxembourg og Frankrig. Samarbejdet med DHL og Posti indebærer også, at de får nemmere adgang til Brings netværk i Norge og Danmark.

Kontakt

Pressechef Kenneth Tjønndal Pettersen, Posten Norge / Kenneth.Pettersen@posten.no