Nordens største netværk af pakkebokse

I Bring har vi det seneste år udvidet vores netværk af udleveringssteder, og er godt forberedt på den voksende e-handel. Nu får vi adgang til mere end 4.000 pakkebokse i hele Norden og bliver dermed den logistikaktør i Norden, der kan tilbyde modtagerne flest pakkebokse at vælge imellem.

Vi har det seneste år, testet SwipBox’ pakkeboks-koncept i både Danmark og Norge med stor succes, derfor udvider vi nu netværket. Pakkeboksens tilgængelighed 24-7, brugervenlighed og placering tæt på modtageren, gør det lige så enkelt at få leveret sin pakke som at bestille den på nettet.

Jens Lauge, Forretningsudvikler i Division E-handel og Logistik, Bring i Danmark.

Jens Lauge, Forretningsudvikler i Division E-handel og Logistik, Bring i Danmark.
Jens Lauge

Tilgængelig i hele Norge

I januar 2020 lancerede vi i koncernen et selvstændigt samarbejdet med SwipBox om at teste SwipBox Infinity i Oslo. Nu udvider vi samarbejdet, og i løbet af 2021 opstilles ikke mindre end 3000 pakkebokse på omkring 1000 steder i hele Norge, med mulighed for at udvide med endnu flere.

SwipBox er blandet andet valgt fordi de kan stå udendørs og ikke har brug for strøm eller forbindelse til internettet. Det giver mulighed for, at placere pakkeboksene på de steder, hvor der færdes mange mennesker som i boligområder, trafikknudepunkter, indkøbscentre og kollegier. Pakkeboksenes fleksibilitet gør det samtidig muligt at skalere kapaciteten efter de lokale behov.

- Vi er meget stolte af, at Posten Norge, der er en af verdens mest innovative postvirksomheder, har valgt SwipBox Infinity-løsningen. Indbyggerne i Oslo er allerede glade for pakkeboksene, så vi ser frem til at rulle denne løsning ud i hele Norge og hjælpe Posten Norge med at levere yderligere service og kundekomfort, siger Jens Rom, der er administrerende direktør for SwipBox.

Stærkt landsdækkende netværk i Danmark 

Vi udvider samtidig samarbejdet med Nærboks i Danmark, som leveres af SwipBox, til at omfatte hele Nærboksnetværket. Det betyder, at vi i Bring nu kan tilbyde vores modtagere og kunder i Danmark, et stort og landsdækkende netværk med mere end 1.600 udleveringssteder.

Nærboks

- Vi har været koblet til hele Nærboksnetværket allerede i slutning af 2020. Nærboksene har været et godt supplement til vores netværk og vi ser at Nærboksenes placering og fleksibilitet er noget som modtagerne har stor præference for. Samtidig slipper de for at skulle stå i kø og de kan hente deres pakker på alle tider af døgnet, hvilket sikrer at de forsat trygt kan hente deres pakke under disse coronatider, siger Jens Lauge.

Nye og mere fleksible løsninger

I 2020 har vi lanceret flere nye og mere fleksible løsninger for vores tjenester:

Vill du vide mere om levering til et udleveringssted?

19.10.2020