Hvor vil du logge ind?


Hurtigere og grønnere e-handel fra vores fulfilmentlagre med Shelfless

Hurtigere og grønnere e-handel fra vores fulfilmentlagre med Shelfless

Med fuldautomatiske lagre i Oslo og Stockholm etablerer vi nu en grønnere og fuldt integreret fulfilmentløsning, for netbutikker der har kunder i både Norge og Sverige. Her tager vi os af hele kunderejsen, lige fra ordre, pluk og pak til levering.

Shelfless lager

For at imødekomme de nye behov på e-handelsmarkedet lancerer vi nu fulfilmentløsningen Shelfless i Stockholm, efter at have lanceret den første i Oslo i starten af ​​året. Den langsigtede ambition er at etablere flere lagre i hele Norden. Med Shelfless sørger vi for både lagring, plukning, pakning, levering og returnering for netbutikkerne.

Med lagre i to af Nordens største byer kan din netbutik, hvis du vælger Shelfless, komme tættere på dine kunder og afkorte leveringstiden betydeligt, for de varer du sender. Derudover vil størstedelen af ​​leveringerne ske med fossil- eller emissionsfrie køretøjer.

Gunnar Henriksen, koncerndirektør for division E-handel og Logistik hos Bring

Gunnar Henriksen på en bænk
Gunnar Henriksen, divisionsdirektør E-handelsafdelingen

Smidig integration

Med Shelfless har du ikke længere brug for dine egne hylder, men kan i stedet lagre varerne på vores fuldautomatiske lager. Dit ordresystem integreres helt enkelt med vores systemer, og herfra håndteres hele kunderejsen, lige fra kunden trykker på købsknappen i netbutikken, til varen er leveret og eventuelt returneret.

– Det skal være nemt at oprette forbindelse til, hvad der dybest set er en "plug-and-play" -løsning for alle de netbutikker, der ønsker at blive Shelfless-kunder. Din netbutik kan nemt integreres med os, og både du og dine kunder kan følge ordrer og leveringer på en smidig måde, siger Per.

Hurtige og bæredygtige leveringer

Vi er allerede begyndt at bygge det første Shelfless lager uden for Oslo, og lageret i Stockholm etableres allerede i starten af ​​næste år. Værdiforslaget for Shelfless er det samme uanset placering: en enklere, hurtigere, mere fleksibel og grønnere løsning for netbutikkerne.

Shelfless gør også vejen til andre lande i Norden kortere og mere effektiv. At have hele værdikæden under ét tag betyder, at plukning, pakning og levering af pakkerne kan ske hurtigere, end hvis du har en mere fragmenteret værdikæde. Med adgang til vores store distributionsnet får du betydeligt kortere leveringstider fra ordre til levering, når vi håndterer hele logistikkæden.

– Som Shelfless-kunde får du adgang til hele vores tjenesteportefølje. Det betyder, at alle e-handlende får valgfrihed til selv at vælge, hvordan de vil have deres pakker leveret, f.eks. hjem eller til et udleveringssted. Det skal være enkelt, fleksibelt og nemt at vælge, siger Per.

Pluk og pakning af dine varer bliver hurtigere og mere effektiv på vores fulfilmentlager. Selve pakningen bliver også grønnere, da vi pakker med så lidt luft som muligt i pakkerne. Levering fra vores Shelfless lagre er koblet direkte til vores nordiske pakke- og distributionsnetværk med flere fossil- og emissionsfrie køretøjer, især i storbyerne.

Skitse af autostorelageret i Oslo
Skitse af autostore-riggen på Shelflesslageret i Oslo

Konkurrencedygtig løsning

Netbutikker i Norden oplever i øjeblikket hård konkurrence, både indbyrdes og fra store internationale aktører, og mange har ikke mulighed for at investere i deres egne automatiserings - og distributionsløsninger.

– Shelfless giver din netbutik mulighed for at vokse og gør dig klar til at møde konkurrencen, uden at du behøver at investere i dit eget lager, automatiseringsløsninger og IT-systemer. Med Shelfless får du en partner, der kender det nordiske marked, og som kan bidrage med god support hele vejen, slutter Per.

Fordelene med Shelfless

Shelfless er en smidig og omfattende fulfilmentløsning til dig, der har en netbutik. Vi tilbyder en mere bæredygtig og omkostningseffektiv service, der tager sig af din logistik hele vejen fra ordre til levering.

  • Tager hånd om lager, plukning, pakning, levering og returnering
  • Enkel integrationsløsning
  • Hurtigere leveringer med kortere leveringstider - samme dag eller næste dag
  • Fleksible og grønnere leveringer

Er Shelfless løsningen for din netbutik?

Del artikel