Hun bruger Shelfless til at sprede mode til alle kvinder

Emmeli Marmanders passion er at producere tøj til kvinder – uanset kropstype. Men hun tager gerne imod ekstern hjælp, når det kommer til lager og levering. Her fortæller hun om, hvordan hendes netbutik bruger logistiktjenesten Shelfless fra Bring.

Portrætbillede Emmeli Marmander

Folks kroppe kan se ud på tusindvis af forskellige måder. Desværre er mangfoldighed ikke noget, der afspejles særligt godt i kvindetøjstørrelser. Det var denne erkendelse, der fik Emmeli Marmander til at starte virksomheden Shesize.

- Mange kvinder har svært ved at finde tøj, der passer til dem. Vi så problemet og besluttede os for at investere i det, fortæller hun.

Shesize fokuserer udelukkende på skjorter. Tanken er at kombinere traditionelle modeller med forskellige bh-størrelser og derved gøre det nemmere for flere at finde en beklædningsgenstand, der sidder pænt og behageligt.

I tidligere virksomheder har det været Emmeli Marmander selv, der har pakket og afsendt alle ordrer. Med Shesize ønskede hun dog en anden mulighed. Efter at have prøvet flere løsninger fik hun endelig tips om Shelfless fra Bring.

- Jeg ville bruge min tid på at være kreativ og gøre det, jeg er bedst til, i stedet for at håndtere ordrer, men som en lille spiller var mine første distributionsaftaler ret dyre.

Ved i stedet at flytte sit logistikflow til Shelfless løste hun hele kæden af ​​varemodtagelse, opbevaring, plukning, pakning, levering og returnering. Pludselig blev det meget nemmere at drive en netbutik.

shesize_emmeli shelfless
Emmeli Marmander ser mange fordele ved Shelfless

Ifølge Emmeli Marmander er en af ​​de store fordele, hvor nemt det har været at koble logistikservicen til de systemer, hun allerede havde i sin virksomhed. Det, der dog for alvor skiller sig ud, er den digitale partnerportal, mener hun.

- Det har fungeret rigtig godt og giver mig fuldt overblik over ordrer og leverancer. Jeg bruger portalen til alt fra certificering af returvarer til oprettelse af manuelle ordrer og sporing af leverancer.

At aflevere store dele af selve kunderejsen er ikke noget, der skræmte Emmeli Marmander. Tværtimod. Nu kan hun fokusere på det, hun brænder for.

- Jeg har faktisk mulighed for at skabe forandring i en lille del af branchen. At få feedback fra kvinder, der aldrig har været i stand til at købe en skjorte før, er noget af det bedste, der findes.

Fremadrettet vil hun få virksomheden til at vokse. Tanken er at nå uden for Sverige og sigtet er primært rettet mod resten af ​​de nordiske lande, noget hun fortæller mere om i Ehandelstrender-podcasten.

 

Mere om Shelfless

  • En smartere lagerløsning, hvor du kun betaler for den plads, du har brug for
  • Adgang til en hurtigere og grønnere logistikkæde
  • Et optimeret vareflow, så du kan fokusere på salg og vækst
  • Enkel og fleksibel integration til vores systemer og de store markedspladser med Plug and Play-klare integrationer

Vores rådgivere fortæller gerne mere om, hvordan Shelfless kan tage din netbutik til næste niveau.

Del artikel