Co2-neutrale leverancer hjem til dig

Vi hos Bring har et mål om, at alle vores leverancer skal være helt CO2-neutrale inden 2025. Dette kræver, at vi tager nogle få bæredygtige foranstaltninger hver dag for at komme lidt længere på rejsen.

Vi satser stort på eldrevet transport og installerer 34 nye elbilopladningspunkter

Dine leverancer bliver nu mere miljøvenlige. I alt installerer vi nu 34 nye opladningspunkter på vores terminaler.

Vi investerer i dronevirksomheden Aviant

Bring og moderselskabet Posten i Norge investerer i drone-startup-virksomheden Aviant. Et stort potentiale og ønske om hurtigt at kunne komme i gang med droneleverancer, når betingelserne og reglerne er på plads, er årsagen hertil.

Lige så hurtigt – bare grønnere

Vi er overbeviste om, at alle skal bidrage, hvis vi skal skabe en positiv grøn forandring for fremtiden. Det er derfor, Bring er lige så hurtige, bare grønnere.

Forskning i teknologi gør Bring klar til fremtiden

Bring og moderselskabet Posten Norge ruster sig til fremtiden. I afdelingen for Fremtidsteknologi på hovedkontoret i Oslo forskes der i en række teknologier, som kan spille en vigtig rolle for fremtidens leveringer og videreudviklingen af Bring.

Vores uinteressante, men vildt vigtige leveringer

Vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvide antallet af vores leverancer med eldrevne køretøjer. Men hvad betyder det helt konkret? Hvad er det vi rent faktisk gør?

CO2-frit til en million danskere

Vi omstiller flere steder til el, og når nu en million danskere med CO2-fri levering. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at blive fossilfri i Danmark i 2025.

Hvordan ser fremtidens leveringer ud?

I takt med at pakkemængderne vokser som aldrig før, dukker der nye udfordringer op. Hvordan skal vi som logistikaktør kunne levere pakker til så mange? Hvordan vil leveringen hjem til dig se ud i fremtiden, og hvad skal vi gøre for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel?

Vi leverer nu Co2-frit i store dele af Danmark

Fra 1. oktober 2021 kører vores pakke- og hjemmeleveringer Co2-frit i Københavnsområdet og på Samsø. I 2022 har vi tilføjet Århusområdet og Trekantområdet. Brugen af ​​eldrevne køretøjer og cykler i vores flåde er stigende og er et stort og vigtigt skridt for at nå vores ambitiøse miljømål.

Vi investerer i flere bæredygtige transportløsninger

Når det kommer til grønnere satsninger, er det vigtigt at turde teste nyt. Derfor har vi indgået et nyt samarbejde med Volta Trucks, om at udvikle nye elektriske lastbiler til fossilfri pakkedistribution i de nordiske storbyer.

Hjemmelavet el

Nyt Solcelleanlæg er kommet på plads på logistikcenteret i Greve.

Vi satser på elektrisk pakkelevering i København

Til februar 2020 sætter vi fire nye elektriske varebiler ind i København. Dette er bare et af tiltagene for nå målsætningen, om at blive helt CO2 neutrale i alle bygninger og køretøjer inden 2025.

Hverdag med bæredygtig levering

Overgangen til el-varebiler er en vigtig del af puslespillet, for at imødekomme både vores kunders og modtageres stigende miljøkrav. En af de vognmænd, der har valgt at investerer i el-varebiler er Aslan Celik, der kører for Bring i København.