Fossilfri leverancer hjem til dig

Vi hos Bring har et mål om, at alle vores leverancer skal være helt fossilfri inden 2025. Dette kræver, at vi tager nogle få grønne foranstaltninger hver dag for at komme lidt længere på rejsen.

Vores uinteressante, men vildt vigtige grønne leveringer

Vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvide antallet af vores fossilfrie leveringer. Men hvad betyder det helt konkret? Er det bare en samling fancy ord, eller hvad er det, vi rent faktisk gør?

CO2-frit til en million danskere

Vi omstiller flere steder til el, og når nu en million danskere med deres CO2-frie leveringer. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at blive fossilfri i Danmark i 2025.

Hvordan ser fremtidens leveringer ud?

I takt med stigningen i e-handlen, ser vi også en hurtig udvikling inden for teknologien og digitaliseringen. Antallet af pakker, der bestilles på nettet, er stadig stigende, og vi har brug for at finde nye løsninger for at kunne levere så hurtigt, effektivt og miljøbevidst som muligt. Men hvordan?

Vi er nu Co2-fri i København

Nu køre vores pakke- og hjemmeleveringer Co2-frit i Københavnsområdet. Brugen af ​​eldrevet køretøjer og cykler i vores vognpark er stigende og er et stort og vigtigt skridt for at nå vores ambitiøse miljømål.

Sammen gør vi leverancen grønnere

Vores mål er, at alle vores leverancer skal være helt fossilfri i 2025. Men en grøn forsyningskæde vil kun blive skabt, når vi er mange, der hjælper. Læs mere om vores miljøarbejde her.

Hvordan arbejder vi som koncern?

Bring er en del af Posten Norge-koncernen. Posten og Brings vision er at være den mest fremtidsorienterede og mest innovative aktør i branchen. Det gør vi blandt andet ved aktivt at drive den digitale udvikling inden for post og ved hele tiden at udvikle os for at finde de bedste løsninger til vores kunder. Læs mere om vores koncern her.

Flere bæredygtige transportløsninger

Vi har indgået et nyt samarbejde med Volta Trucks, om at udvikle nye elektriske lastbiler til fossilfri pakkedistribution i de nordiske storbyer. Læs mere om vores samarbejde med Volta Trucks her.

Hjemmelavet el

Nyt Solcelleanlæg er kommet på plads på logistikcenteret i Greve. Læs mere om vores terminal her.

Hvad betyder grøn levering egentligt?

Redan 2025 är målet att vi endast ska använda förnybar energi till våra fordon och fastigheter. Vilka är utmaningarna och möjligheterna i arbetet för en fossilfri fordonsflotta? Läs mer här om vårt miljöarbete.

Vores miljømål

Som en stor logistikaktør i Norden er det vigtigt, at vi tager ansvar og aktivt arbejder med tiltag, der reducerer vores påvirkning på miljøet. Læs mere om vores miljømål og vores bæredygtighedsrapport her.

Vi satser på elektrisk pakkelevering i København

Til februar 2020 satte vi fire nye elektriske varebiler ind i København. Dette er bare et af tiltagene for nå målsætningen, om at blive helt CO2 neutrale i alle bygninger og køretøjer inden 2025. Læs mere her.

Hverdag med bæredygtige levering

I flere år har vi i Bring arbejdet for at reducere vores miljø- og klimapåvirkning. Vi har uddannet vores chauffører og medarbejdere i grønnere kørsel, arbejdet med ruteoptimering og løbende moderniseret vores bilpark. I dele af vores koncern fragter vi med tog, og i andre dele stiller vi krav til fossilfrie brændstoffer som HVO, biogas og el. En af de vognmænd, der har valgt at investerer i el-varebiler er Aslan Celik, der kører for Bring i København. Læs mere om Aslan her.

Ny labelfri fragt- og returløsning sparer flere tons papir

Den nye laelfri løsning “Label Free” giver e-handlen adgang til en enklere, tidsbesparende og mere bæredygtig fragt- og returløsning. Læs mere om den nye løsning her.