Pakker og paller til virksomheder

Når din virksomhed har brug for at sende pakker og standardpaller til andre virksomheder i Danmark, i Norden eller til resten af verden.

  • Pakker op til 35 kg
  • Paller op til 750 kg
  • I Danmark, til øvrige Norden eller resten af verden.

Pakker

Denne tjeneste passer til dig, hvis du sender pakker til andre virksomheder i Danmark, i Norden eller til resten af verden.

Dine pakker hentes hos dig og leveres til modtageren inden for kontortid på hverdage og må maksimalt veje 35 kg. Afhentning indgår altid i prisen, når du sender pakker. Til modtagere i Danmark leveres de fleste pakker dagen efter afhentning. Til andre nordiske lande og resten af verden leveres dine pakker i henhold til tidstabel.

Hvis du har behov for at få dine forsendelser leveret hurtigt, kan du læse mere på vores side om eksprestjenester.

Når du sender pakker uden for EU kræves der tolddokumentation. Læs mere om det på vores sider om told.

Paller

Denne tjeneste passer til dig, hvis du sender paller til andre virksomheder i Danmark, i Norden eller til resten af verden.

Når din forsendelse er for stor til at blive sendt som en pakke, kan du anvende vores palletjeneste. Pallen må maksimalt veje 750 kg, og vi leverer den inden for 1-3 arbejdsdage i Danmark og Norden samt i henhold til tidstabel til resten af Europa. Hvis du sender flere paller samtidig, får du rabat. Din forsendelse kan spores.

Hvis du har behov for at sende gods, som er tungere end 750 kg, eller som ikke kan være på en EUR-palle, kan du finde flere tjenester på vores gods-side.

Bed om tilbud