Estimeret ankomsttid giver en bedre modtageroplevelse

Estimeret ankomsttid giver en bedre modtageroplevelse

Vil du gerne kunne tilbyde dine kunder et mere nøjagtigt tidspunkt for forventet levering? Det kan du nu, helt gratis! Med servicen Estimeret Ankomsttid, er det muligt for dine kunder at få større forudsigelighed i forbindelse med levering.

Mand modtager pakke

Estimeret ankomsttid (ETA) er en funktion, der giver dine modtagere bedre mulighed for at planlægge deres tid. Med ETA får de mere præcis information om forventet leveringstidspunkt, allerede når de afgiver deres bestilling. Dette skaber en bedre løsning både virksomheder, der sælger til andre virksomheder, og virksomheder, der sælger til privatforbrugere:

  • For dig, der sælger til andre virksomheder: ETA giver bedre mulighed for, at dine modtagere kan planlægge og sikre bemanding i receptionen og ved varemodtagelsen.
  • For dig, der sælger til privatforbrugere: ETA hjælper med at sikre, at jeres kunder får besked om forventet leveringsdag og tidspunkt, allerede ved bestilling.

Det er både gratis og nemt at komme i gang med ETA.

Hvordan fungerer ETA - Estimeret ankomsttid?

ETA er et tidsestimat, der er baseret på maskinlæring af historiske data, både hvad angår leveringsdato og tidsrum for levering. Det betyder også, at estimatet bliver endnu mere korrekt med tiden. Ved at bruge vores Tracking API gøres ETA'en synlig i dine systemer ved tracking.

ETA er et tillæg, som kan tilføjes til følgende tjenester:

Med vores Tracking API får du nemt adgang til ETA i Tracking

Du anvender ETA som følger:

  • Alt du behøver er vores Shipping Guide API.

    Her finder du komplet information om vores Shipping guide API

  • Du behøver ikke at gøre noget, ETA er automatisk synlig i MyBring Booking.

  • Hvis du bruger en TA-leverandør, bedes du kontakte dem for at sikre, at vores ETA vises til dine kunder.

Sådan kan du spore pakken med ETA

MyBring sporing

Via MyBring kan du nemt give besked om forventet leveringstidspunkt, hvis modtageren ikke har modtaget et sporingslink.

Åben sporing

Via vores sporingslink kan modtageren selv, med det sporingsnummer de har modtaget på e-mail/sms, følge sin pakke og se forventet leveringstidspunkt.

Tracking API

Hvis du bruger en TA-udbyder, kan du anvende vores Tracking API til at informere modtagerne om det forventet leveringstidspunkt. Så behøver de ikke at spore pakken på Brings hjemmeside. I stedet er forventet leveringstidspunkt synlig direkte i webshoppen. Det er gratis at bruge API. Her kan du læse mere om Tracking API.

Servicen ETA er gratis at bruge!

For teknisk information, om hvordan du tilføjer ETA til din tracking, kan du læse mere på vores Developer side.

Del artikel