Lige så hurtigt – bare grønnere

Vi er overbeviste om, at alle skal bidrage, hvis vi skal skabe en positiv grøn forandring for fremtiden. Det er derfor, Bring er lige så hurtige, bare grønnere.

Vores overordnede mål er, at vi skal levere 100 % fossilfrit til dig senest i 2025.
Publiceret 2022-09-05 Sidst opdateret 2022-09-05

Vi handler på nettet som aldrig før. Hele verden er blevet vores markedsplads, og det er blevet en selvfølge at få noget leveret til døren. Det er derfor, det er vigtigt, at leverancerne sker på en så bæredygtig måde som muligt, men også, at vi alle tænker bæredygtighed i alle led. Eksempelvis kan et aktivt valg i kassen gøre en stor forskel for, at dine varer bliver leveret hjem til dig på en lidt grønnere måde.

Det er derfor, vi siger #baregrønnere. Der skal ikke meget til, hvis alle bidrager med noget.

Vores overordnede mål er, at vi skal levere 100 % fossilfrit til dig senest i 2025. Det kræver, at alle træffer lidt flere grønne valg hver dag. Det er ikke kun de store ting, vi er nødt til at forandre, det gælder også de små ting, hvis vi skal komme et stykke længere på rejsen. Med et fælles mål kan vi sammen skabe forandring.

Bring er en del af problemet, men vi kan også være en del af løsningen. Og vi gennemfører omstillingen trin for trin. Alt fra at omstille til solenergi på vores terminaler og kontorer, dele vores grønne tips, indgå i grønne projekter og fremtidstiltag, til at skifte hestekræfter ud med muskelkræfter i indre by. Hos Bring betyder handling mere end ord. Så vælg os, næste gang du handler. Lige så hurtigt – #baregrønnere.

Del artikel