Bæredygtig og mere præcis hjemmelevering

Vores kunder der sender pakker i eller til Sverige, får nu tilgang til en endnu bedre og mere bæredygtig levering af pakker direkte hjem til modtageren. Det betyder at du som kunde får flere fordele, som flere og mere præcise tidsvinduer ved levering, samt større fleksibilitet for dine kunder, da de enkelt kan spore deres pakke live.

I dag stiller e-handlende højere krav til præcis, hurtigere og grønnere levering til en overkommelig pris. Leveret når, hvor og som det passer modtageren.

Tobias Åbonde, NORDISK ANSVARLIG FOR HJEMMELEVERING MED BRING

Flere og mere præcise hjemmeleveringer

Vores nye opdateret hjemmeleveringstjeneste giver dig tilgang til flere og mere præcise hjemleveringer i større dele af Sverige. Vores hjemmeleveringer når næsten 9 millioner modtagere 5 dage om ugen, hvoraf over 6 millioner får leveret om aftenen. Weekendlevering er standard i store byer som f.eks Stockholm, Malmö og Göteborg. Ved ekstra hurtig levering tilbyder vi same-day i flere svenske storbyområder.

Større fleksibilitet for modtagerne

Med en moderne og mere digital brugerplatform bliver det enklere for dine kunder at følge deres pakke live. De kan også vælge at tilkøbe forskellige tillægstjenester, såsom et mere præcist tidsvindue, valg af leveringssted m.m.  

- Vores nye udleveringsnetværk betyder, at vi kan tilbyde vores kunder hurtigere ledtider fra ordre til levering. Det giver os mulighed for, både at udvikle markedsledende tjenester og digitale løsninger, der imødekommer modtagernes ønsker, når de handler på nettet. Dette gør vi, for at give vores kunder den bedst mulige modtageroplevelse, siger Tobias.

Fossilfrit hjemmelevering i fremtiden

Alle vores leveringer vil være fossilfrit inden 2025, men allerede fra sommeren 2020 vil 50% af vores hjemmeleveringer i Sverige være fossilfri. Uanset om pakken er til privatpersoner eller erhverv, sikrer vi at leveringen bliver leveret hurtigt, men også så grøn som muligt.

Som en del af vores grønne omstilling leverer vi allerede vores hjemmeleveringer af pakker med elbil i Stockholm city og forstæderne. Vi kører også vores hjemmelevering fossilfrit fra terminalerne i Malmö og Linköping, og målet er, at alle vores hjemmeleveringer fra terminalerne i Stockholm og Göteborg skal være fossilfri inden sommeren 2020.

- Selvom listen er lang og vi ikke bare kan læne os tilbage. Kan vi og må vi gøre endnu mere. En helt grøn forsyningskæde opnås kun når vi er mange, der hjælper, konkluderer Tobias.

Alle fordelene:

  • Flere og mere præcise tidsvinduer både dag, aften og weekender til flere modtagere.
  • Same-day levering i Stockholm.
  • Større fleksibilitet med en ny digital brugerplatform, der gør det enklere for modtageren at spore sin pakke live.
  • Modtageren kan tilkøbe forskellige tillægstjenester, såsom et mere præcist tidsvindue og valg af leveringssted.
  • Mere bæredygtig levering – fossilfrit i storbyerne (Stockholm, Malmö, Göteborg og Linköping) og fuldstændigt CO2 neutral levering i Stockholm city og forstæderne.

Vil du vide mere om vores opdaterede hjemmeleveringstjeneste?

Tag fat i din kontaktperson hos Bring eller kontakt os her.