Grønnere og mere fleksibel hjemmelevering

Få adgang til en endnu bedre og grønnere hjemmeleveringstjeneste når du skal sende pakker. Den nye hjemmeleveringsløsning har mange fordele som blandt andet, flere og mere præcise tidsvinduer ved levering, større fleksibilitet og giver modtagen mulighed for at spore sin leveringen i realtid.

Bring-chaufför som levererar ett paket hem till en kund.

Vælg vores nye hjemmeleveringstjeneste “Urban Home Delivery”,enten som et separat leveringsalternativ eller som et tillæg til dine øvrige leveringsalternativer, når du vil give dine kunder en bedre leveringsoplevelse.  

Herunder kan du læse mere om hvilke fordele vores nye leveringstjeneste, kan give dig.

Vil du have mere information?

Klik her, så kontakter vi dig

Flere og mere præcise hjemmeleveringer

Vores nye hjemmeleveringstjeneste giver dig adgang til flere og mere præcise hjemmeleveringer.   

  • Vi rammer 1,6 millioner modtagere mellem kl. 17 og 22 - 5 dage om ugen, i de større byer i Danmark.  

  • Heraf vil 750.000 modtagere få leveret fossilfrit med cykel eller el-køretøj, i København og Århus.  

  • Skal leveringen ske ekstra hurtigt, tilbyder vi levering samme dag i flere danske storbyer.  

I dag stiller forbrugerne højere krav til præcis, hurtigere og grønnere levering til en overkommelig pris, når de handler på nettet. Leveret når, hvor og præcis som det passer dem.

Tobias Åbonde, NORDISK ANSVARLIG FOR HJEMMELEVERING MED BRING

Større fleksibilitet for modtagerne

Med en moderne og mere digital brugerplatform bliver det enklere for dine kunder at følge deres pakke i realtid. De kan også vælge at tilkøbe forskellige tillægstjenester, såsom et mere præcist tidsvindue, valg af leveringssted, omdirigering til pakkeshop m.m.  Det giver din kunder fuld kontrol, og mulighed for at tilpasse deres levering til netop det, som er mest convenient for dem, på det givende tidspunkt.

Fossilfrit hjemmelevering i fremtiden

I brugerplatformen vil din kunde ikke kun kunne se tidspunkt for levering med et 1 timers leveringsinterval, men der vil også fremgå hvilken type køretøj, der leverer forsendelsen f.eks. cykel eller el-køretøj.  Det giver dine kunder fuld gennemsigthed og sikre af det bæredygtige valg, møder kunden gennem hele købsoplevelse. 

Vores ambition er at være fossilfrie inden 2025 og i dag leverer vi allerede flere steder i København, på Sjælland og Samsø med el-biler i dagtimerne, men nu udvides det også til aftentimerne i byerne.    

Alle fordelene:

  • Flere og mere præcise tidsvinduer i aftentimerne

  • Same-day levering i flere større byer 

  • Større fleksibilitet med en ny digital brugerplatform, der gør det enklere for modtageren at spore sin pakke i realtid. 

  • Modtageren kan tilkøbe forskellige tillægstjenester, såsom et mere præcist tidsvindue og valg af leveringssted. 

  • Mere bæredygtig levering – fossilfrit i storbyerne (København og Århus), men håber at kunne brede det ud til endnu flere byer.   

Vil du vide mere om vores hjemmeleveringstjeneste Urban Home Delivery?

Tag fat i din kontaktperson hos Bring eller kontakt os her.