PickUp Parcel Return & PickUp Parcel Return Bulk

PickUp Parcel Return & PickUp Parcel Return Bulk

Giver virksomheder mulighed for at tilbyde privatmodtagere at returnere en pakke, på virksomhedens regning, til dem. Returnafsendelsen indleveres på en Bring pakkeshop.

 • Retur af pakker fra privatpersoner
 • Gælder retur fra Danmark, Sverige, Norge og Finland

Kvinde bruger mobiltelefon

Hvad koster det?

Ydelsen prissættes som regel i henhold til kundespecifik aftale.

Hbor stor og tung?

Vægt: max. 20 kg pr. pakke
Længe: max. 150 cm, Længde + omkreds må ikke være mere end 300 cm.

Læs mere om vores vilkår her

  Sådan foregår det:

 1. 1

  Metoder

  • Virksomheden sender sammen med udgående forsendelse en printet returlabel til kunden eller
  • Virksomheden sender sammen med udgående forsendelse en elektronisk printlabel som kunden selv skal printe eller
  • Virksomheden opretter først returlabel når returanmodningen modtages, og sender elektronisk returlabel som kunden selv skal printe
    
 2. 2

  Returafsenderen gør dette

  Returafsenderen afleverer selv pakken ind til en Bring pakkeshop, hvor Bring afhenter forsendelsen. Returafsender modtager en kvittering for afsendelsen

  PickUp Parcel Return

  Afhentning, transport og distribution af pakke som individuel forsendelse. Tjenesten er kun tilgængelig for returer fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

  PickUp Parcel Return Bulk

  Pakken afhentes og transporteres til en sorteringsterminal. På terminalen samles pakker og stables på paller. Videre transport sker samlet på palle. Tjenesten er kun tilgængelig for returer fra Danmark, Sverig, Norge og Finland.

Tillægstjenester

 • Det sker, at en pakke forsvinder eller beskadiges på vej til modtageren. Vi anbefaler derfor, at du tegner vores tillægsforsikring, Cargo Insurance. Erstatningen baseres på forsendelsens reelle værdi, og der er ingen selvrisiko. Vi erstatter beløb op til:

  • 100.000 DKK eller 10.000 EUR for dine pakker
  • 1.000.000 DKK eller 100.000 EUR for dine paller

  Hvis du ikke har Cargo Insurance, vil erstatning ske i henhold til reglerne i NSAB 2015. Der gives kun erstatning, når Bring Parcels AB har forårsaget skaden, og niveauet for erstatningen baseres på et beløb pr. kilo – uanset værdien af pakkens indhold. Erstatningen er 8,33 SDR* pr. kilo for vejtransport og 17 SDR pr. kilo for flyfragt.

  Forsikringen kan tegnes for hver enkelt pakke eller palle. Der gives fuld erstatning for varens værdi, og du betaler ikke nogen selvrisiko. Det er forsikringstageren selv, der angiver varens værdi, og den skal baseres på varens pris og eventuel handelsfortjeneste. Det betyder, at hvis du f.eks. forsikrer din vare til 1.000 DKK, så beregnet varens værdi som faktureringsværdien inklusive fragt, forsikringspræmie, eventuel fortjeneste og told.

  Maksimale forsikringsbeløb for pakker er 100.000 DKK eller 10.000 EUR og for paller er det 1.000.000 DKK eller 100.000 EUR.

  Cargo Insurance kan tegnes for

  • Alle former for tilladt gods, bortset fra mobiltelefoner, vin, tobaksvarer, spiritus, køle-, frost- og ferskvarer eller varer, der allerede er beskadigede.
  • For forsendelser til og fra alle lande, bortset fra Iran, Irak og Afghanistan.

  Mere information om forsikringsvilkår findes på firstmarine.dk, som er vores forsikringspartner.

  Du kan vælge at betale en fast pris for hver enkelt forsendelse. Prisen varierer afhængig af, om forsendelsen skal sendes til Europa eller til resten af verden. Præmien er dog den samme – uanset forsendelsens værdi. Hvis du vil forsikre dine pakker og paller på denne måde, gør du det nemt ved brug af vores formular til bestilling af forsikring, som du finder via dette link.

  DDu kan også vælge at forsikre alle dine pakker og paller et år frem i tiden. Så er alle pakker og paller automatisk forsikret, når du sender dem med Bring Parcels AB. Aftale om helårsforsikring indgås på samme tidspunkt som din kundeaftale, og præmien for helårsforsikringen beregnes ud fra den samlede værdi af de pakker og paller, du sender med os i løbet af et år. Præmien deles op og lægges til prisen for hver pakke eller palle, du sender. Hvis du vil have en helårsforsikring for alle dine forsendelser, tegner du en forsikringsaftale hos din kontaktperson hos Bring.