Vi leverer hele vejen hjem til dig

Har du handlet på nettet? Vi leverer hele vejen hjem til dig. Maksimal enkelthed, i grøn indpakning.

Vi leverer hele vejen hjem til dig.

Hvis ikke du har tid til at hente pakken i pakkeshoppen, er det naturligvis bekvemt at få pakken leveret til din hjemmeadresse i stedet. Vi tilbyder forskellige muligheder for hjemmelevering – du vælger den, der passer bedst til dig.

Hvordan foregår det?

Når du handler på nettet, kan du ofte i forbindelse med checkout vælge, om pakken skal leveres til en pakkeshop eller hjem til dig. Når pakken er afsendt, får du en sms med et link om, at din levering er på vej. Der vælger du, hvilken dag og hvilket tidspunkt Bring skal levere hjem til dig. Pakken køres hele vejen hjem til dig, og du bliver informeret undervejs. Kvittering sker normalt digitalt.

Hjemmelevering når du ikke er hjemme

Hvis du ønsker det, kan vi lægge pakken uden for din hoveddør, selvom du ikke er hjemme til at modtage pakken ved leveringen.

Vi tilbyder forskellige alternativer med hjemmelevering, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Hvis du ikke er hjemme, kan du aktivt vælge, at vi må efterlade pakken uden for din hoveddør. Du kan også vælge, om pakken skal lægges et bestemt sted. Måske bag en blomsterkrukke på din terrasse?

Hvordan foregår det?

Du modtager en sms med et link om, at din levering er på vej. Der kan du selv vælge at få pakken leveret hjem til din hoveddør, også selv om du ikke er hjemme. Du bliver informeret undervejs og kan spore pakken.

Vigtigt at vide

  • Ved hjemmelevering, når du ikke er hjemme, leveres din pakke til din hoveddør. Til modtagere i etageejendomme leveres uden for døren til din lejlighed.
  • Vi leverer både i dagtimerne og om aftenen.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, tag gerne kontakt til vores kundeservice.

Del artikel