Automatisering af nordisk e-handel

Automatisering af nordisk e-handel

For at kunne leve op til forventningerne hos nutidens forbrugere og konkurrere på gode vilkår, bør din logistikprocesser automatiseres. Med vores fulfilmentløsning Shelfless, tilbyder vi automatisering i verdensklasse, og vi tilbyder det til alle vores kunder – uanset størrelse.

Møde på kontoret set fra oven

Automatisering er ikke noget nyt , og i dag tales der meget om, hvor vigtigt effektive processer er for hele købeoplevelsen. Men hvorfor skal du automatisere din logistik, og hvad er fordelene ved det? Lad os gøre noget så komplekst, lidt mere forståeligt og forklare, hvorfor automatisering er godt for dig og din webshop: 

1. Omkostningseffektivt

Med automatiserede løsninger kan du opnå stordriftsfordele og på den måde få en omkostningseffektiv produktion. 

2. Skalérbarhed

Med automatisering kan du nemmere skalere op når du vokser, men det kan også være en løsning i peak perioder, f.eks. under Black Friday. Det bliver enklere at producere på flere tider af døgnet, samt alle ugens dage. 

3. Kundekrav

Kundernes krav stiger, hvilket betyder, at kravene til din webshop og os som logistikaktør også følger med. Med automatisering gennem vores eget WMS (Warehouse Management System) kan vi sammen leve op til de forventninger, kunderne har til personlige leverancer. 

4. Hastighed

Tiden fra ordren er modtaget, til den er pakket bliver kortere og kortere. Tiden fra ordren lægges i webshoppen til ordren afhentes af last mile-aktører bliver også kortere. Generelt set skal det samme arbejde udføres – men på kortere tid. Det kræver automatiserede løsninger. 

For dig som kunde betyder automatisering øget hastighed, fleksibilitet og kundeværdi. Med vores store erfaring i automatisering hjælper vi dig især med at få kundeordrer hurtigere og sikrere ud. Med automatisering kan vi tilbyde de bedste kundeunikke løsninger, som vi tilpasser specielt til din webshop. 

Få adgang til automatisering via Shelfless 

Tidligere har automatisering været noget, som kun de største webshops kunne benytte sig af. Det er ikke alle der har den kapital og/eller de volumener, det kræver at investere i  automationer for flere hundrede mio. Med vores fulfilmentløsning Shelfless tilbyder vi dig en af de største automatiseringssatsninger i Norden – uafhængig af din webshops størrelse. Det betyder, at du og din webshop nu kan få en logistikproduktion, der tidligere har været forbeholdt de største aktører. 


Du får adgang til forskellige automatiseringsløsninger som: 

  • Autostore 
  • Knapp Shuttle 
  • Flowrack 
  • Verticle Lifts 
  • B+ pakkemaskine 
  • Fuldautomatiske posepakkemaskiner 
  • Halvautomatiske pakkemaskiner 
  • 3D realtid pakkemaskine 
  • Sorteringsanlæg 
  • ...og meget mere

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere.

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig! 

Del artikel