Shelfless hjælper dig med at digitalisere din webshops logistik

Shelfless hjælper dig med at digitalisere din webshops logistik

Stadig flere aspekter af e-handlen digitaliseres i stigende grad. Det at kunne anvende data og kunstig intelligens til at gøre logistikken mere effektiv, giver blandt andet webshops flere muligheder, uanset størrelsen på webshoppen. Herudover kan integrationer med eksisterende e-handelsplatforme gøre processen meget lettere.

Autostore robot i aktion på lager
Publiceret 10.10.2022 Sidst opdateret 02.11.2023

Der er en stærk automatiseringstrend inden for den danske e-handel, som især har fokus på at skabe en mere effektiv logistikkæde. Det kan dog være udfordrende at komme i gang, især for mindre webshops. Bare den investering som kræves for at etablere et automatiseret lager, kan være afskrækkende for mange. Men der findes en løsning.

Med fulfilmentløsningen Shelfless får din webshop mulighed for at drage fordel af fuldautomatiserede fulfilmentlagre i verdensklasse. Her betaler du kun for den plads, du bruger. Hvilket gør det muligt for både store og små webshops at automatisere uden behov for store investeringer.

En udfordring ved at automatisere logistikken er ofte at få de forskellige systemer gennem hele logistikkæden, til at tale sammen. Saman Hadiani, Head of Digital hos Shelfless, forklarer:

At automatisere et lager selv er ikke let. Dels kræver det store investeringer, men det kræver også et stort arbejde at få de forskellige processer til at fungere i harmoni med hinanden.

Saman Hadiani, Head of Digital, Shelfless

- Variationen af al automation, lige fra robotter til pakkebånd og pakkemaskiner, gør arbejdet komplekst.

Saman Hadiani
Saman Hadiani, Head of Digital, Shelfless

Problemfri integration med eksisterende systemer

For at sikre din succes som kunde er en af de primære forudsætninger en problemfri og nem onboarding. Derfor har vi hos Shelfless allerede mere end 40 færdige integrationer klar til dig som kunde, uanset om det drejer sig om e-handelsplatforme, forretningssystemer eller andre vigtige tjenester inden for e-handelsøkosystemet.

Matcher det ikke dine behov? Vi har et integrationsteam, der bygger kundetilpassede løsninger. Ud over problemfri integration tilbyder vi vores kunder flere forskellige funktioner i vores WMS-løsninger. Vi har både en egenudviklet og en standard WMS-løsning for at give dig som kunde det bedste udvalg af funktioner, der passer til dine behov.

Lager i hele Norden

At være tæt på kunden er en anden trend, som Saman genkender.

- Vi ser, at flere e-handlere ønsker, at lageret skal være opdelt på flere lokationer. Man vil være tæt på kunden, forklarer han.

Med Shelfless behøver du ikke dit eget lager, du sparer derfor de omkostninger som er forbundet hermed. Med Shelfless får du mulighed for at benytte lagre, der er strategisk placeret rundt om i Norden, hvilket giver en konkurrencefordel, da lagret kommer tættere på slutkunderne og levering kan se endnu hurtigere. Vi hjælper dig med at administrere og håndtere dine varer på en smart og effektiv måde mellem vores lagre. Dette gør også, at springet ind på markeder uden for Danmarks grænser bliver meget lettere.

robot truck

Udnyt data til din fordel

Der er også potentiale for at styrke din virksomhed inden for dataindsamling. Ved hjælp af data kan AI prognosticere og forudsige ordrer, hvilket fører til forbedret lagerstyring og dermed kortere leveringstid til slutkunden. Saman ser også en trend med nye start-ups, der er dedikeret til at indsamle data og bruge det på den bedst mulige måde.

Shelfless har en ambition om gennemsigtighed og at data skal være tilgængelig for flere, selv i mindre og mellemstore webshops med det formål at give alle relevante en digital oplevelse af det outsourcede lager. Med hjælp fra visuelle modeller af lageret i realtid kan man som webshop se simuleringer af eksempelvis ændringer i sortimentet.

Vil du vide mere om Shelfless?

Kontakt os, så kan vi fortælle dig mere.