Levering med mindre klimapåvirkning med vores fulfilmentløsning Shelfless

Levering med mindre klimapåvirkning med vores fulfilmentløsning Shelfless

Miljø og bæredygtighed er noget, vi kontinuerligt arbejder i hele vores koncern. Med vores fulfilmentløsning Shelfless kan vi tilbyde dig og din webshop en hurtigere, mere omkostningseffektiv logistikkæde med mindre klimapåvirkning i hele Norden.

En Bring el-bil
Publiceret 19.05.2022 Sidst opdateret 12.03.2024

Hos Bring har vi arbejdet med mere bæredygtige leveringer siden 2008, og vores miljømål i Danmark er, at alle vores leveringer med varebiler skal være 100 % elektriske på last mile i hele landet i 2025

I Danmark kan vi i dag levere emissionsfrit til over 1 mio. forbrugere med el-køretøj eller cykel, og i løbet af 2022 vil dette tal blive endnu højere. Vi tester også flere forskellige løsninger med mindre klimapåvirkning, og har indført et stop for indkøb af nye fossile køretøjer til brug i byer i 2022 og uden for byer i 2023. 

Shelfless – en fulfilmentløsning med mindre klimapåvirkning

Vores fulfilmentløsning Shelfless bidrager til en mere bæredygtige levering, i det en stor andel af vores leveringer sker med fossilfrie eller emissionsfrie køretøjer til og fra vores lagre. De fleste af vores fulfilmentlagre vil også have solceller på taget og blive drevet af el. 

Fordi miljø og bæredygtighed bliver vigtigere inden for e-handlen, stiger efterspørgslen efter bæredygtige emballageløsninger også. Derfor arbejder vi med emballage med mindre klimapåvirkning på vores fulfilmentlagre – den emballage vi anvender er fremstiller af et mere biologisk nedbrydeligt materiale, og vi pakker med så lidt luft som muligt i pakken. 

Hele Shelfless-konceptet er baseret på, at vi på vores lagre samler din webshops produkter på ét og samme sted, tæt på dine kunder. Da vi tilbyder Shelfless både i Sverige, Norge og Danmark, betyder det, at din vej til resten af Norden bliver kortere og mere effektiv. Produktionstiden fra ordren er afgivet til varen er leveret bliver dermed kortere, når vi håndterer hele logistikkæden, og bidrager samtidig til en mere bæredygtig levering, da vi samkører mange pakker til og fra det samme sted. 

Vores ambition er klar: At tilbyde den mest bæredygtige fulfilmentløsning til din webshop. 

Vil du vide mere om Shelfless?

Kontakt os, så kan vi fortælle mere om vores fulfilmentløsning, og hvad vi kan gøre for dig og din webshop. 

Del artikel