Brings sporings-app

Mange, der handler på nettet, er bange for, at de ikke når at få deres forsendelse i tide. Ved at downloade sporings-app'en kan dine kunder spore både hjemmelevering og pakker de selv skal hente på et udleveringssted eller i en pakkeautomat, og du giver dine kunder en enkel oversigt, gennemsigtighed og en tryg leveringsoplevelse.

Hvordan fungerer Brings sporings-app?

Dine kunder downloader app'en fra App Store eller Google Play og opretter adgangskode med mobilnummer og kan derefter få en enkel oversigt og spore deres forsendelse direkte i app'en uden at skulle taste kollinummer.

Tilbyd download allerede ved bookingbekræftelsen

Hvis du sender et link til download af app'en sammen med en kort tekst allerede i bookingbekræftelsen, kan dine kunder hurtigt og nemt registrere sig og følge deres levering med det samme. Du er velkommen til at anvende vores banner eller downloadsymbol i din netbutik eller bookingbekræftelse.

Eksempeltekst 1
Med Brings sporings-app kan du nemt følge din forsendelse uden at skulle taste dit kollinummer. Download den allerede nu fra App Store eller fra Google Play.

Eksempeltekst 2
Få et enkelt overblik over alle dine leveringer, og følg din pakke med Brings sporings-app. Download den allerede nu fra App Store eller fra Google Play.

Link til download fra App Store

Link til download fra Google Play

Leverancer til privatpersoner