Spar tid og få bedre kontrol over din importmoms

Spar tid og få bedre kontrol over din importmoms

Hos Bring har vi tjenester, der forenkler beregning, indberetning og opkrævning af importmoms til det norske skattestyrelse "Skatteetaten". Vi har også arkivløsninger, der giver et godt overblik over toldangivelsen.

Kvinde med computer

Nu angives momsen ikke på tolddeklarationen. I stedet har du selv ansvaret for at regne ud og betale korrekt importmoms, og sørge for at tolddeklarationen bliver gemt i 10 år.

Man kan gøre dette selv, men det kan være svært at få et godt overblik over alle tolddeklarationer og tilhørende myndighedskrav, og vi ved at effektiv logistik er afgørende for vores kunders succes. Derfor har vi nu to forskellige løsninger, der sparer tid og giver dig fuld kontrol.

Sender du flere end 80 forsendelser til Norge om året?

Så er Brings internetportal E-doc et godt alternativ til dig!

E-doc er helhedsløsningen som laver en elektronisk og korrekt beregning, som viser, hvor meget importmoms, der skal indbetales afhængig af varetype. Desuden samler tjenesten dine tolddeklarationer og verifikationer i et digitalt arkiv, så du hurtigt kan få et overblik og let finde de manglende deklarationer. Det bidrager til en god intern kontrol og effektiv rapportering til myndighederne.

Hvis du vil fordybe dig har E-doc tillægsmoduler, der hjælper dig med at lave interne analyser over dine forsendelser. Du kan også samle alle dine forsendelser til Norge i portalen, selvom de leveres af andre transportører. Prisen for E-doc er fra 6000 NOK/år.

Jeg er interesseret i Bring E-doc

Sender du færre end 80 forsendelser til Norge om året?

Med et mindre antal fortoldninger kan det være tilstrækkeligt med en manuel løsning, der beregner importmoms for dig.

Vi hjælper med den elektroniske beregning af importmoms, du slipper for at regne og skal kun kontrollere, at tallene stemmer. Du vedligeholder selv toldarkivet.

Prisen for denne tjeneste er 77 NOK pr. fortoldning. (Denne tjeneste indgår for kunder, der abonnerer på Bring E-doc)

På vores norske side finder du mere detaljerede oplysninger om tjenesterne: MVA-beregning og Bring E-doc.

Har du brug for enkle tips og råd omkring fortoldning?

Download Toldguiden.

Del artikel