Toldrådgivning

Hele verden er blevet vores markedsplads og det stiller store krav til både virksomheder og leverandører. Vores toldrådgivere hjælper dig med handel på tværs af landegrænser trygt og enkelt.

  • Smidiggør handel på tværs af landegrænser
  • Sikrer hurtigere fortoldning, så dine varer kommer frem til tiden
  • Du får korrekt refusion af told og afgifter ved returforsendelse
  • Mindsker risikoen for forsinkelser og ekstra omkostninger under transporten
  • Digitaliserer, optimerer og effektiviserer dine toldprocesser

Sælger du på tværs af landegrænser, eller overvejer du at udvide til nye markeder? – så har du måske også oplevet at told, moms og afgifter kan være kringlet, tidskrævende og dyrt.

I Bring hjælper vores toldrådgivere dig med at forenkle det komplekse og sikre korrekt håndtering af både told og dokumentation før, under og efter handlen.

Illustration grænseoverskridende handel

Hjælp gennem hele toldprocessen

Vores toldrådgivere tager udgangspunkt i dine behov uanset om du allerede har tolderfaring eller er helt ny. Vi hjælper dig med opgaver gennem hele toldprocessen, hvad enten det gælder råd og vejledning eller håndtering af selve processen.

Læs også Toldregler - 10 tips til succes med handel på tværs af landegrænser.

Digitalisering af toldarkiv

Får du bedre indsigt og kontrol over dine forsendelser med Bring E-doc  Her samles alle dine tolddata digitalt, som analyse, ansøgninger, rapportering og efterlysning, der nemt deles med dine kolleger, uanset hvor de befinder sig.

Retur og toldrefusion

Vi hjælper dig med omberegninger, og med at få tilbagebetaling af toldafgifter fra staten, så du er sikret korrekt refusion af told og afgifter ved returforsendelser. Vi kvalitetssikrer også dine ansøgninger, så du er sikker på, at de er udfyldt korrekt.

Klassificering​ af varer

Vi hjælper med og vejleder til, hvordan dine varer klassificeres korrekt i henhold til toldtarifkode samt at søge om bindende klassificering.

Digitalisering af toldprocessen

Korrekt udfyldt ​​og digitale tolddokumenter er grundlaget for en effektiv fortoldning. Vi tager derfor udgangspunkt i den dokumentation, du som eksportør eller importør udveksler med os, når vi sammen skal effektivisere toldprocesserne.

Sådan kommer du i gang:

For at gøre det så enkelt for dig at komme i gang med toldrådgivning, tilbyder vi flere løsninger der kan tilpasses afhængigt af dine behov. Uanset om du ønsker optimering af dine eksisterende toldprocesser, kvalitetstjek eller vejledning, hjælper vi dig og sikrer en tryg opstart, når du sælger på tværs af landegrænser.