Hvor vil du logge ind?


Pakkenabo

Bring Pakkenabo giver dig som modtager mulighed for, at hente din pakke i nærheden af hvor du befinder dig. Nemt og enkelt!

Vælger du at modetage din pakke hos en Pakkenabo, når du handler på nettet, vil din pakke automatisk blive leveret i en ”privat pakkeshop” kaldet en Pakkenabo.

Hvad er en Pakkenabo? 

En Pakkenabo er helt enkelt en privatperson, der modtager pakker for sine naboer og kan bruges af alle som sender pakker med Bring i Danmark.  Har du en Pakkenabo som dit nærmeste udleveringssted, får du automatisk valget i check-out.

I Bring arbejder vi for, at gøre hverdagen lidt enklere også for dig som modtager, derfor skal alle have nem adgang til at hente deres pakker.

Med Pakkenabo kan du hente din pakke i dit nærområde. Det betyder, at du slipper for at køre langt efter din pakke og vores chauffør ikke skal køre forgæves, hvis du ikke er hjemme ved levering. På den måde sparer både du og vi en masse unødvendige kilometer og CO2-udslip. Resultatet er at dit nabolag bliver grønnere og mere sikkert.

Vi har allerede oprettet flere Pakkenaboer i hele landet og vi leder hele tiden efter nye. Her kan du læse mere om at blive Pakkenabo

Hvornår kan jeg hente min pakke?  

Du kan hente din pakke hos en Pakkenabo: Mandag-fredag i tidsrummet kl. 16.00-20.00. (Åbningstiderne kan afvige enkelte steder) Det ikke muligt at afhente pakken uden for angivet åbningstid. 

Når din pakke er klar til afhentning, vil du modtage en advisering på mail eller SMS. HUSK at medbringe pakkenummer og billede ID

Er der forskel på en Pakkeshop og en Pakkenabo?

Nej, din pakke bliver leveret og behandlet på samme måde, som hvis du fik leveret din pakke i en Bring Pakkeshop.  Forskellen er blot, at en Pakkenabo er en privatperson, der stiller tjenesten til rådighed for sit nærmiljø.

Modtagerservice

Har du spørgsmål til din pakke, kan du altid kontakte Brings Modtagerservice  

Vil du være Pakkenabo ?


Bring samarbejder med den hollandske It-virksomhed Homerr om etablering af Pakkenaboer. I Holland er konceptet en stor succes og Homerr har allerede etableret et tilsvarende netværk med 3500 udleveringssteder. Er du interesseret i at blive Pakkenabo? 


23.10.19