Nyt faktureringssystem

I maj 2023 skifter vi til et nyt, enklere faktureringssystem for vores Bring Home Delivery-tjenester.

Mand på kontoeret

Hvad betyder denne ændring for dig som kunde?

Det nye faktureringssystem har flere funktioner og er mere brugervenligt end det nuværende system. Ændringen betyder at de nye fakturaer kommer til at se anderledes ud, end de gør i dag.

Det nye system giver dig fordele som blandt andet:

  • Et bedre og enklere overblik over alle dine betalinger direkte på siden uden at åbne fakturaspecifikationen, også kaldet Specificeret fakturarapport i Mybring.
  • Nemmere at se hvilke fakturaer, der er betalt (closed) eller mangler betaling (open).
  • Nem adgang til at sortere og søge blandt tidligere fakturaer.

Se eksempler på det nye fakturalayout her.

Det nye faktureringssystem for Parcels i selvbetjeningsløsningen Mybring
Skærmbillede af faktureringsoversigt

I forbindelse med ændringen af vores faktureringssystem vil den ugentlige fakturering også ændres. Disse fakturaer vil fremover blive udsendt baseret på dato og ikke en bestemt ugedag som hidtil. For dem, der har fakturering hver anden uge eller månedligt, sker der ingen ændring. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte invoicing.dk@bring.com.

Efter ændringen vil vi ikke længere understøtte fakturering via EDI, men i stedet benytte den europæiske standard «Peppol Bis Billing 3.0». Hvis du ikke er bekendt med standarden, finder du information på www.peppol.eu. For at kunne modtage faktura med denne standard, skal du oprette forbindelse til et adgangspunkt, der sikrer at filerne kommer ind i dit modtagende system. Hvis du ikke ønsker at bruge denne standard, kan vi tilbyde fakturaer på e-mail.

Mybring

I dag sendes både faktura og fakturaspecifikationen ud via e-mail. Med det nye fakturasystem er det kun fakturaen, vi sender ud via mail eller EDI til dit system. Hvis du stadig vil se selve fakturaspecifikationen, skal du logge på vores webbaserede selvbetjeningsløsning Mybring. Du kan komme direkte til fakturaspecifikationen via link i fakturaen. Her kan du downloade alle fakturaspecifikationer i formaterne PDF, Excel og XML.

Ved overgangen til nyt faktureringssystem, vil der ske nogle visuelle ændringer i Mybring. Du kan se ændringer på informationssiden i Mybring

Har du allerede en Mybring-konto? Log ind her. Hvis ikke, skal du starte med at oprette en konto på mybring.com. Vil du vide mere om Mybring? Her har vi samlet en række artikler, der kan hjælpe dig i gang.

Hvis du stadig ønsker at modtage både fakturaer og fakturaspecifikationer via e-mail, kan du nemt vælge det i Mybring ved at oprette et abonnement. Her kan du læse om, hvordan du opretter abonnement på rapporter i Mybring.

Create a subscription i selvbetjeningsløsningen Mybring
Sådan ser det ud, når du skal oprette et abonnement i Mybring

Har du spørgsmål?

Kontakt os enten via e-mail eller telefon.