Coronainformation

Coronainformation - Vi følger udviklingen nøje

Smitten er igen stigende i Norden, og vi følger derfor udviklingen nøje. Hvad betyder dette for dig som Bring-kunde, og hvordan påvirker det vores tjenester?

Bring-bud med en kasket viser kærlighed med sine hænder
Publiceret 28.09.2021 Sidst opdateret 29.12.2021

Smitten i de nordiske lande er stigende, og der er indført både nationale og regionale restriktioner. I Danmark er der ikke indført restriktioner, der direkte påvirker vores tjenester. 

Vi følger coronasituationen nøje

Vi følger situationen omkring coronavirusen nøje og tilpasser vores rutiner efter gældende regler og anbefalinger. Vores koncern er en stor arbejdsplads og har betydelige aktiviteter i Norden og i lande uden for Norden.

Vores beredskab er godt, og vi er forberedt på, at situationen til enhver tid kan ændrer sig. Vi har informeret vores medarbejdere og opfordret alle til at sætte sig ind i og følge de officielle sundhedsråd, der kommer fra Sundhedsstyrelsen.

Generel info

Myndighedernes råd om god håndhygiejne, samt anbefalinger ved forkølelse, hoste og influenzalignende symptomer gælder fortsat. Vi fastholder disse anbefalinger og rutiner i Bring. Blandt andet vil håndsprit være let tilgængeligt på alle vores leveringssteder, terminaler og i vores køretøjer. 

Vores rutiner og betingelser for lignende tjenester, kan være forskellig fra land til land i Norden. Vi anbefaler derfor, at du læser de aktuelle informationer om corona-relaterede logistikrutiner på de respektive landes websider:

Internt i koncernen er der genindført hjemmekontorer, hvor det er muligt, da afstand er en af de vigtigste tiltag for at forebygge smitte. Arrangementer og sammenkomster er derfor også aflyst, og rejser, som ikke er forretningskritiske, er indstillet i både ind- og udland, i alle de lande, hvor vi har ansatte. Disse begrænsninger gælder indtil videre.

Restriktioner for pakker til udlandet

Land, hvortil pakker ikke kan sendes

Del artikel