Driftsinformation

Driftstatus og åbningstider påsken 2024

Kraftigt snevejr og kulde skaber fortsat forsinkelser

Kraftigt snefald og dårlige vejforhold gør det fortsat vanskeligt og farligt at komme rundt i store dele landet.

Af hensyn til vores chaufførers sikkerhed må vi midlertidigt indstille driften i de berørte områder. Vi genoptager driften så snart det er forsvarligt igen.

Vejrforholdene skaber udfordringer i hele Norden og medfører forsinkelser for forsendelser til både Sverige, Norge og Finland.

Hold dig opdateret om din forsendelse via vores sporingsside eller chatbot.

Forsinkelser på grund af kraftigt snefald og blæst flere steder i Danmark

Grundet kraftigt snefald og blæst flere steder i landet kan der opstå forsinkelser. Især Midt- og Østjylland samt Nordsjælland er lige nu hårdt ramt af vejret, hvilket gør det besværligt og farligt at komme frem.

Vi distribuerer og afhenter så længe det er forsvarligt, men flere veje, færgeovergange og broer er allerede lukket. Af hensyn til vores chaufførers sikkerhed er der områder, hvor vi må indstille driften midlertidigt. Vi genoptager driften så snart det er forsvarligt igen.

De kunder hvor vi ikke kan afhente forsendelser som planlagt, vil blive informeret direkte. Kontakt os gerne for spørgsmål vedr. din afhentning.

Forsendelser til Norge og Sverige kan også blive forsinket.

Vi beklager ulejligheden. Vi prioriterer vores chaufførers sikkerhed højest og gør alt hvad vi kan, for at sikre at alle forsendelser kommer frem så hurtigt og sikkert som muligt.

Vi følger situationen og opdaterer løbende information her.

Norge: Togaflysninger og forsinkelser på grund af snestorm.

På grund af ekstrem kulde i Sverige og Norge aflyses togene mellem Oslo-Kiruna og Jönköping-Kiruna (begge retninger) fra den 2. januar 2024 til og med torsdag den 5. januar 2024. Det betyder begrænsede muligheder for at sende pakker og gods mellem det sydlige Norge og store dele af det nordlige Norge. Mange breve og alle erhvervs- og ekspressforsendelser sendes med fly og påvirkes derfor ikke af togaflysningerne.

Vi forsøger i stedet at fragte via Nordlandsbanen og sætter ekstra biler ind, men der vil være forsinkelser på op til flere dage mellem landsdelene i Norge. Dette gælder især for postnumre: 0001-5999, 6700-6999 til/fra 8300-8599 og 9000-9999 samt 6000-6699, 7000-7999 til/fra 9500-9999.

I løbet af de seneste 24 timer, har der været store forsinkelser på al transport ind og ud af Oslo samt i de mest påvirkede regioner i Norge.

Da en stor del af forsendelserne går gennem Oslo, kan der opstå forsinkelser mellem landsdele, der ikke nødvendigvis er påvirket af de store snemængder. Dette betyder også at forsendelser, der er blevet indleverede i løbet af juleferien, kan blive forsinket.