Forsikring

Forsikring

Ønsker du at forsikre dine forsendelser, kan du gøre det enkelt her.

Bring varebil

Vilkår

Forsikringen kan kombineres med alle produkter og tegnes for hver enkelt forsendelse, om det er pakke eller palle. Varens værdi defineres som den værdi, som forsikringstageren har opgivet, dog maximalt faktureringsværdien inkluderet fragt, forsikringspræmie og 10 procent forventet fortjeneste samt told, om det ønskes at være med i forsikringsværdien.

  • Maximalt forsikringsbeløb er 100.000 d.kr. pr. pakke eller 1.000.000 d.kr. pr. palle.
  • Cargo Insurance kan tegnes for alle typer af tilladte forsendelser, dog ikke mobiltelefoner, vin, sprit og køl-, frys-, ferskvarer eller varer, som allerede er skadet.
  • Forsendelser til og fra Iran, Irak og Afghanistan kan ikke forsikres. Få mere information om forsikringsvilkår via Brings samarbejdspartner First Marine A/S.

Pris

Du betaler en fast forsikringspræmie for Europa og en anden for resten af verden. Præmien bliver den samme uanset forsendelsens værdi.

Helårsforsikring

Du kan også få forsikret alle dine forsendelser for et helt år ad gangen. Helårsforsikring laves samtidig med din kundeaftale, hvor prisen aftales individuelt.

Sådan gør du

Ønsker du at forsikre dine forsendelser, kan du gøre det enkelt her. Ønsker du helårsforsikring kontakt da venligst Bring via vareforsikring.dk@bring.com. På dine forsendelser skal der ikke fremgå nogen form for angivelse, at forsendelsen er forsikret.

Del artikel