Tillægsydelser

 • Returpakker

  Med Business Parcel Return er det let for dine kunder at returnere pakker fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. Kunderne kan sende pakkerne tilbage til dig i afsenderlandet eller sende dem videre til en anden adresse i modtagerlandet.

  Vi afhenter returpakkerne hos din kunde og leverer herefter direkte hos dig mandag til fredag indenfor normal arbejdstid.


  Mål og vægt
  Maksimumvægt: 35 kg. pr. kolli i Danmark og indenfor Norden samt 30 kg. pr. kolli til øvrige modtagerlande.
  Maksimummål: Maks. længde i Norden 200 cm. Længde + omkreds = maks. 300 cm.

 • Bulkforsendelse

  Med Business Parcel Bulk kan du let og effektivt sende flere end 20 pakker samtidigt til flere forskellige virksomheder i samme modtagerland i Norden og til de største handelslande i Europa. Ved at sende dine pakker samlet sparer du meget administrativt arbejde da forsendelsen f.eks. fortoldes samtidigt.

  Vi afhenter dine pakker hos dig efter aftale, og leverer dem direkte til dine modtageres dør mandag til fredag indenfor normal arbejdstid. I visse lande leveres pakken til modtagerens postkontor.


  Mål og vægt
  Maksimumvægt: 35 kg. pr. kolli i Danmark og indenfor Norden samt 30 kg. pr. kolli til øvrige modtagerlande.
  Maksimummål: Maks. længde i Norden 200 cm, øvrige verden 150 cm. Længde + omkreds = maks. 300 cm.

 • 1/2 Pallet og 1/4 Pallet

  Du kan sende dine halv- og kvartpaller til modtagere i Danmark, Sverige og Finland. Til Norge er det kun muligt at sende halvpaller.  

  1/2 Pallet
  Max: Længde 80 cm, bredde 60 cm og højde 120 cm (inklusive emballage og pallens højde).
  Vægt max. 400 kg pr. palle (inklusive emballage og pallens vægt).

  1/4 Pallet
  Max: Længde 60 cm, bredde 40 cm og højde 120 cm (inklusive emballage og pallens højde).
  Vægt max. 200 kg pr. palle (inklusive emballage og pallens vægt).

 • Indbæring af pakker eller paller

  Ved levering af en palle splittes pallen op og hver enkelt pakke bæres til den anviste plads. Hvis modtageren ønsker det, kan chaufføren efter indbæring tage den tomme palle med retur.

 • Telefonadvisering

  Chaufføren adviserer dine modtagere via telefon 30 minutter inden forventet levering. Denne service passer til dig der har modtagere som ikke altid er på deres plads på kontoret eller arbejdspladsen.

 • Forsikring

  Vilkår

  Forsikringen kan kombineres med alle produkter og tegnes for hver enkelt forsendelse, om det er pakke eller palle. Varens værdi defineres som den værdi, som forsikringstageren har opgivet, dog maximalt faktureringsværdien inkluderet fragt, forsikringspræmie og 10 procent forventet fortjeneste samt told, om det ønskes at være med i forsikringsværdien.

  • Maximalt forsikringsbeløb er 100.000 d.kr. pr. pakke eller 1.000.000 d.kr. pr. palle.
  • Cargo Insurance kan tegnes for alle typer af tilladte forsendelser, dog ikke mobiltelefoner, vin, sprit og køl-, frys-, ferskvarer eller varer, som allerede er skadet.
  • Forsendelser til og fra Iran, Irak og Afghanistan kan ikke forsikres. Få mere information om forsikringsvilkår via Brings samarbejdspartner First Marine A/S.

  Pris

  Du betaler en fast forsikringspræmie for Europa og en anden for resten af verden. Præmien bliver den samme uanset forsendelsens værdi.

  Helårsforsikring

  Du kan også få forsikret alle dine forsendelser for et helt år ad gangen. Helårsforsikring laves samtidig med din kundeaftale, hvor prisen aftales individuelt.

  Sådan gør du

  Ønsker du at forsikre dine forsendelser, kan du gøre det enkelt her: forsikring. Ønsker du helårsforsikring kontakt da venligst Bring via vareforsikring.dk@bring.com. På dine forsendelser skal der ikke fremgå nogen form for angivelse, at forsendelsen er forsikret.

 • Levering uden kvittering

  Flex Delivery er en tillægstjeneste til dig som ønsker at dine pakker skal kunne leveres til modtageren, selvom modtageren ikke er til stede og kan kvittere for modtagelsen. Afsenderen angiver et alternativt leveringssted på transportlablen, f.eks. ”Kan stilles under trappen”. Hvis modtageren ikke er til stede ved leveringen, følger chaufføren de alternative henvisninger. Dermed slipper modtageren for at hente pakken på en anden adresse, hvilket sikrer en hurtigere levering.

  Tillægsydelsen kræver, at du har mulighed for at sende EDI (elektronisk overførsel af data) til Bring Parcels, og at du skriver en tillægsaftale med din sælger.

  Flex Delivery kan anvendes i kombination med nedenstående produkter og kan sendes til nedenstående lande.

  Flex Delivery - Produkt / Modtagerland Danmark DK Indenrigs Norge Sverige
  Business Parcel Ja Ja Ja Ja
  Business Parcel Bulk Ja Nej Ja Ja
  PickUp Parcel Ja Ja Nej Ja
  PickUp Parcel Bulk Ja Nej Nej Ja
  Express Nordic 09:00 Bulk Nej Nej Ja Nej
  Business Pallet Ja Ja Nej Nej

  Erstatning

  Der gives ingen erstatning for tab eller skade, hvis pakken behandles og leveres i overensstemmelse med afsenderens instruktion. Derimod gælder de generelle vilkår, hvis afsender eller modtager kan dokumentere, at der er sket tab eller skade, mens forsendelsen var i Brings varetægt.

 • eAdvising

  Denne tillægstjeneste giver dig mulighed for via sms, at meddele dine modtagere at pakken er på vej samt dato og plads for levering. Meddelelsen indebærer at modtageren hurtigere får information om at pakken er indleveret på postkontoret og dermed kan modtageren nemt hente sin forsendelse. Hvis pakken leveres til modtagerens dør, angiver meddelelsen hvornår leverancen vil ske på modtagerens adresse. Modtageren kan dermed lettere planlægge sine aktiviteter i sammenhæng med leverancen.

  eAdvisering kan anvendes sammen med Business Parcel Bulk og PickUp Parcel Bulk.

  Sådan fungerer eAdvising

  Du bestiller tjenesten enkelt når du udfylder information for din transportlabel i Mybring. Når du angiver modtagerens mobilnummer, sender vi en sms i stedet for en traditionel papir advisering. For Business Parcel Bulk sendes meddelelsen den dag hvor pakken ankommer til terminalen og skal køres ud.

  For PickUp Parcel Bulk sendes meddelelsen når pakken er leveret til postkontoret. Hvis modtageren ikke er hjemme eller hvis pakken ikke er afhentet efter syv dage, så sendes der en påmindelse.

 • Told

  Når du anvender denne tjeneste, sender du informationen i din handelsfaktura i en fil, når forsendelsen bliver hentet hos dig. EDI-filen sendes videre til Norge, så varerne kan fortoldes, så snart de ankommer til Oslo. Derfra sendes de senere hurtigt ud til dine modtagere, uanset hvor de befinder sig i Norge.

  For at kunne anvende tjenesten kræves det. at du sender fortoldningsinformationen via EDI. Du skal anvende et af de filformater til EDI-overførsel, som Bring Parcels tilbyder. Tjenesten er den mest omkostningseffektive, hvis du sender mere end 50 varegrupper pr. forsendelse. Papirkopier af handelsfakturaen eller anden nødvendig tolddokumentation skal altid vedlægges den fysiske forsendelse. Ved afvigelser fra de aftalte retningslinjer, pålægges afvigelsesomkostninger i henhold til aftale. Kontakt din sælger for yderligere information om tjenesten Customs Clearance Information via EDI.