Fjerdepartslogistik (4PL)

Når du vil have et overblik over dit logistikflow, hvor flere logistiktjenester kombineres.

  • Forenkle og forbedre logistikken
  • Planlæg dine indkøb
  • Styr dit lager

Fjerdepartslogistik (4PL)

Ved hjælp af fjerdepartslogistik kan du forenkle og forbedre logistikken ved store og komplekse vareflow – såvel nationale som internationale.

Du kan vælge at supplere vores logistiktjenester med administrative logistiktjenester, som f.eks. lagerstyring, koordinering af projektledelse for at skærpe din samlede logistikkæde. Ved at udvikle din logistik yderligere og skræddersy en unik løsning, som passer præcis til dine behov, kommer du skridtet foran dine konkurrenter.

Planlæg dine indkøb, og styr dit lager

Hvis du har brug for hjælp til det driftsmæssige ansvar for at planlægge indkøb fra dine leverandører eller fabrikker, passer en fjerdepartslogistikløsning til dig. Du får hjælp til at kontrollere det indkommende flow af varer, planlægning af indkomne biler, lageroptimering samt effektiv lagerstyring.

Koordinering og samordning af din forsyningskæde

En fjerdepartslogistikløsning hjælper dig med at koordinere alle aktiviteter i forsyningskæden, fra registrering af ordrer til plukning på lager, distribution og kundekontakt, så din kunde får sin leverance og service som aftalt.

Onlinebaserede rapportsystemer og sporing af bestillinger sikrer løbende opfølgning ligesom fælles rapportsystem, elektronisk fakturering og prissætning. Kombineret med velgennemprøvet EDI-integration mellem dine systemer og vores forretningssystem samt en eksisterende internetportal til kundeordrer får du og dine kunder den bedst mulige service.

Administration af dit økonomiske flow

Med fjerdepartslogistik (4PL) administreres dit økonomiske flow, som bogføring, fakturering og fakturakontrol, i forbindelse med dine indkommende og udgående varer. Du kan også gøre det lettere for din virksomhed at komme ind på nye markeder ved at lade fjerdepartslogistikaktøren være i besiddelse af dine varer.

Udvikling af dine forretninger

Mulighed for kontinuerlig udvikling af din virksomheds logistikflow skaber omkostningseffektive leveringskæder ved at tilpasse omkostninger relateret til transport, opbevaring, administration, lagerføring og indkøb.

Bed om tilbud