Sådan vælger du den rigtige tjeneste ved bestilling i Mybring

Sådan vælger du den rigtige tjeneste ved bestilling i Mybring

Vi tilbyder en række tjenester til dig, der ønsker at sende noget. Hvis du er ny i Mybring og usikker på, hvordan du skal vælge den rigtige tjeneste, kan denne guide være en hjælp.

Sort og hvidt billede på bærbar computer

Trin 1: Tilgængelige tjenester

Hvis du vil bestille i Mybring, skal du vælge ”Bestilling” på forsiden og angive, hvor du sender fra og til. Når du klikker på ”Find tjenester”, foretager vi en søgning og viser dig tilgængelige tjenester baseret på:

  1. Dækningsområde: hvilke tjenester det er muligt at bestille til den angivne strækning. Nogle tjenester har begrænset tilgængelighed og kan måske ikke vælges mellem de postnumre, du har angivet. 
  2. Dine kundenumre: hvilke kundenumre du har tilknyttet din bruger. Nogle tjenester kræver en separat aftale, og hvis du ikke har sådan en, vil du ikke kunne bestille sådan en tjeneste.  

Trin 2: Valg af tjeneste

Når tilgængelige tjenester er vist, kan du bruge følgende informationselementer til at finde den rigtige tjeneste:

  • Kategori: ”Pakker og gods til virksomheder” og ”Pakker og gods til privatpersoner” er vores tjenester rettet mod levering til henholdsvis virksomheder og private. "Internationalt gods" er vores tilbud på grænseoverskridende gods til og fra Norge. ”Bud og ekspres” er vores hurtigste tjenester, og ”Project og offshore” er tjenester, der bruges af en lille kundegruppe med særlige transportbehov. 
  • Navn: Beskrivende tjenestenavn indikerer, hvad de forskellige tjenester indebærer.
  • Ledetid: Hvis du har brug for, at forsendelsen kommer ekstra hurtigt frem, bør du vælge en tjeneste med kortere ledetid.
  • Udleveringssted: De forskellige tjenester leveres enten til modtagerens dør, ved skel, i postkassen eller på et udleveringssted. 
  • Maks. vægt: Hvis du sender store ting, skal du sikre dig, at vægten ikke overstiger maks. tilladt vægt for tjenesten. Hvis du sender små ting, er det mere rigtigt for dig at vælge en tjeneste med lavere maks. vægt.
  • Ikon: De enkelte tjenester præsenteres med et ikon for at gøre det nemmere for dig hurtigt at forstå, hvad tjenestens vigtigste egenskab er. 

Når du har fundet den tjeneste, du ønsker at bestille, klikker du på tjenesten for at gå videre.