Sådan henter du rapporter i Mybring

Sådan henter du rapporter i Mybring

I Mybring kan du hente en række rapporter for dine pakke- og godsforsendelser og få fuld kontrol over din logistik. Vi tilbyder forskellige rapporter inden for kategorierne ”Status”, ”Kvalitet og afvigelser”, ”Økonomi” og ”Klima og miljø”.

Sort og hvidt billede på bærbar computer

Sådan henter du en rapport

  1. Klik på ”Rapporter, og vælg ”New report”. 
  2. Vælg det kundenummer eller den kundenummergruppe, du ønske at hente rapporten for, og vælg rapportkategori ”Status”, ”Quality and deviation”, ”Economy” eller ”Environment”. 
  3. Klik på den rapport, der er aktuel fra dig. Specificer den periode, du ønsker at hente rapporten for, og klik på ”Create report”. 
  4. Du kan nu se rapporten. Tilpas hvilke oplysninger du ønsker at have med ved at tilføje og fjerne kolonner under ”Change columns”.
  5. Hvis du ønsker at downloade rapporten, klikker du på ”Download” øverst til højre i tabellen og vælger ønsket format (PDF, Excel, XML eller komprimeret XML-fil (zip)).
  6. Hvis du ønsker at søge i og filtrere den rapport, du ser på skærmen, trykker du på ”Show search”. Du får nu et søgefelt frem, for hver kolonne i rapporten. Angiv søgeværdi i det aktuelle felt, og klik på ”Search”.

Bemærk, at ”Specificeret faktura”-rapporten hentes ud via Fakturaarkivet i Mybring.