Sådan administrerer du dine profiloplysninger
Din profil indeholder oplysninger om dig som fornavn, efternavn, telefonnummer, og hvad du arbejder med. Via din profil kan du også ændre sproget i Mybring samt give eller tilbagetrække samtykke til markedsføring.
- Klik på ”Min profil” i rullemenuen bag dit navn øverst til højre i Mybring.
- Hvis du vil ændre dine brugeroplysninger, skal du klikke på ”Rediger profilen”.
- Når du har foretaget dine ændringer, klikker du på ”Gem profilen”.
Sådan sletter du din Mybring-bruger
- Klik på ”Min profil” i rullemenuen bag dit navn øverst til højre i Mybring.
- Klik på ”Slet profil” helt til højre på din profilside.
- Du skal bekræfte, at brugeren skal slettes ved at klikke på ”Slet mig” i det viste vindue.



