Sådan får du dine pakker enkelt leveret

Sådan får du dine pakker enkelt leveret

Hvordan foretrækker du at få de varer du har bestilt på nettet? Vil du have dem leveret til din dør, eller hente dem selv i en af vores pakkeshops? Her får du nogen smarte tips, som guider dig gennem junglen af leveringsmåder.

Få din pakke leveret hjem – også når du ikke er hjemme
Publiceret 04.04.2023 Sidst opdateret 08.12.2023
Written by Nina Danielson-Kienast/Indira Basic

Bring leverer på mange forskellige måder, til dig som skal modtage en pakke. Vi tilbyder hjemmelevering, hvad enten du er hjemme eller ej, pakke til pakkeshop, og til nærmeste pakkeboks.

Sommetider kan det være svært at vide hvilken leverancemulighed som passer bedst til ens vaner eller behov. Derfor har vi lavet denne oversigt, som forhåbentligt kan hjælpe dig på vej. 

For dig som vil have pakken leveret hjemme

Når du handler på nettet, kan du få pakken leveret direkte hjem til døren. I det tilfælde vælger du hjemmelevering i checkouten, hvis webshoppen tilbyder det.

Du få besked fra os om forventet leveringsdag og tidsvindue, og derefter en opdatering når pakken er på vej hjem til dig. I sporingsgrænsesnittet, kan du bede os om at efterlade pakken uden for din dør eller hus, hvis du bor i hus eller rækkehus. Du behøver i så fald ikke at være hjemme når pakken leveres.

Læs mere om vores hjemmelevering

For dig som selv vil hente pakken

Afhent i pakkeboks

Hvis det er vigtigt for dig at kunne hente din pakke når som helst i døgnet, så er pakkeboks det bedste alternativ. I Danmark bruger vi Nærboks pakkenetværket, som en enkel og bekvem løsning for dig.

For at hente din pakke, og åbne lågen, skal du bruge Nærboks appen. Når du står foran boksen, forbindes telefonen til boksen via Bluetooth, og du kan derefter åbne din låge. 

Nærboks.jpg
Pakkebokse giver dig mulighed for at afhente pakker i nærheden af hvor du bor, arbejder eller bevæger dig – og de er døgnåbne.

Afhent hos pakkeshop

Hvis du ofte er på farten, er en pakkeshop måske det bedste valg for dig. Ekstra fleksibelt, når du for eksempel er på vej hjem fra arbejde eller skole. Så skal du bare smutte forbi shoppen og hente din pakke, inden du tager hjem. Måske har du noget på indkøbslisten, som du kan handle med hjem på samme tid?

Skal du afhente din pakke hos en pakkeshop, skal du medbringe gyldig legitimation. Du kan ligeledes give andre fuldmagt til at hente en pakke for dig. Du kan hente en fuldmagt her.

Tip! Hvis du ikke har en printer, kan du tage et billede af den udfyldte fuldmagt, og videresende til den person som skal afhente på dine vegne.

Del artikel