Det bliver nemmere for dig

Vi har lanceret Massebestilling i Mybring, så du effektivt kan bestille dine pakkeforsendelser.

Massebestilling

Nu bliver det meget nemmere og hurtigere at bestille pakkeforsendelser til flere modtagere samtidig. Når du bruger vores nye bestillingskoncept, Massebestilling, i Mybring, kan du som afsender bestille flere forsendelser - op til 100 modtagere i den samme ordre.

Effektiv og fleksibel ordrebehandling uden EDI-løsning

Du vælger selv, hvordan du ønsker at bruge funktionen i Massebestilling. Læg én modtager ind ad gangen på selve bestillingssiden, importer hurtigt og samlet ved at uploade en Excel-fil, eller brug en kombination af disse to metoder. Uanset hvilken metode du foretrækker, vil du som pakkekunde blive betjent betydeligt mere effektivt end i dag.

E-handel og massebestilling

Hvis du er ved at opstarte eller allerede har en webbutik, eller hvis du sender mange pakker til forskellige modtagere i samme land, er Massebestilling en god løsning til at spare tid. Ved at uploade en Excel-fil kan du nemt uploade alle dine ordrer fra din webbutik i løbet af dagen, og hurtigt importere dem til Mybring, når du er klar – fx sidst på dagen.

Tids- og omkostningsbesparende

Vi ved, at tid er en vigtig ressource for vores kunder. Det der tidligere krævede oprettelse af én ordre pr. modtager, kan nu gøres hurtigt og nemt ved at oprette én ordre med forskellige modtagere i samme land. Det er selvfølgelig helt gratis at bruge Massebestilling i Mybring – for dig, der ønsker en effektiv bestillingsproces uden EDI-løsning.

Jeg er eksisterende bruger af Mybring

Hvis du allerede har en konto, kan du logge ind der, og benytte Massebestilling allerede nu.

Log ind i Mybring

Jeg ønsker at få adgang til Mybring

Der er mange fordele ved at oprette en konto i Mybring. Opret en gratis bruger hos og benyt Massebestilling allerede i dag:

Registrer mig som bruger

Share Article