Sådan deler du kontakter i Mybring

Hvis flere Mybring-brugere i din virksomhed afgiver bestillinger på samme kundenummer, er det smart at dele kontakterne på tværs af brugerne. På den måde kan alle brugerne til enhver tid benytte en opdateret adressebog.

Sådan deler du en kontakt i adressebogen

  1. Klik på ”Bestilling”, og vælg ”Adressebog”.
  2. a) Hvis kontakten allerede ligger i adressebogen, kan du søge på kontakten og trykke på blyantsymbolet. Under ”Tilføj på kundenummer” vælger du det kundenummer, du ønsker, kontakten skal gemmes på. Klik på ”Opdater kontakt”. 

b) Hvis du vil gemme en ny kontakt som delt, vælger du ”Tilføj kontakt”. Udfyld felterne, og vælg det kundenummer, du ønsker kontakten skal lagres på under ”Tilføj på kundenummer”. Klik på ”Tilføj kontakt”.

Kontakten vil nu være synlig i adressebogen hos alle Mybring-brugere med adgang til det kundenummer, du valgte.