Lokalkendskab. Skandinavisk dækning.

Lokalt kendskab og skandinavisk dækning

Når din virksomhed skal sende dokumenter, pakker eller varer, skal du vælge Bring. Vi har lokalt kendskab, og du kan stole på, at vi leverer hurtigt og sikkert allerede samme dag, med køretøjer der er drevet af fossilfri brændstoffer. Vi dækker hele Skandinavien, så du kan sende varer fra dør til dør på tværs af landegrænser.

Og vigtigst af alt: Vi skræddersyer bud- og kurerservicen til din virksomheds behov og ønsker.

Jeg har brug for et bud

Den hurtigste mulighed

Bring tilbyder ekspreslevering i de fleste danske byer. Vi kan hjælpe med løbende distribution og leveringer samme dag, som blandet andet direkte fra butik og hjem til kunden, transport af laboratorietests og leveringer til byggepladser. Har din virksomhed behov for leveringer fra land til land? så vi tilbyder hele logistikkæden og kan levere fra dør til dør – over hele verden.

Leveringer med fokus på miljøet

Som en af nordens førende logistikaktør, er det vigtigt at vi tager et ansvar. Derfor arbejder vi aktivt med tiltag, der kan reducerer vores miljøbelastning. Vores mål er at alle vores leveringer med varebiler skal være 100 % elektriske på last mile i hele Danmark i 2025. Ved at implementere tiltag der reducerer vores  CO2-udledning bidrager vi samtidig til at reducere vores kunders CO2-udledning.

Kontakt os for for en bud- og kurerløsning

Del artikel