Et pakkeudleveringsnetværk for hele Sverige og Norden

Få adgang til et udleveringsnetværk, der når ud til hele Sverige og Norden! Flest e-handlende foretrækker at hente deres pakke på et udleveringssted.

Med vores svenske udleveringsnetværk, kan vi nu tilbyde dig en bedre og mere solid logistikløsning, af høj kvalitet, som lader dig komme tættere på dine kunder. Lad os fortælle dig mere om fordelene ved vores netværk af udleveringssteder.

Vil du vide mere?

Klik her og udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig.

100% dækning i Sverige og resten af Norden

Gennem vores heldækkende netværk af udleveringssteder, er vi til stede der hvor dine kunder bor, befinder sig og passerer dagligt, uanset hvor de er. Det giver dig som kunde hos Bring totalt dækkende pakkelevering via vores 7500 udleveringssteder både Sverige og resten af Norden.

Vi er placeret på steder, der gør det nemt og bekvemt for modtagerne at bestille og få hurtig levering, præcis hvor de vil. Det må ikke være besværligt at hente sine pakker.

Mona Zuko, chef for Bring for B2B og e-handelstjenester i Sverige, Danmark og Finland

Med slutkunden i fokus

Vores tjenester skal være markedsledende og nemme at integrere i webshoppen, og modtagernes krav er udgangspunktet, når vi udvikler vores tjenester. Vores mål er at tilbyde vores kunder og modtagere total fleksibilitet. I en hektisk hverdag hvor man ofte ændre sine planer, er det vigtigt, at vi kan tilbyde modtagerne fleksible leveringsalternativer.

- Modtagerne skal kunne få deres pakke, hvor og hvornår det passer dem bedst. Det er derfor vi kan tilbyde modtagerne at omdirigerer deres pakke fra et udleveringssted til en hjemmelevering i Sverige, som de eneste på det svenske marked, siger Mona.

Fossilfri levering i fremtiden - allerede i 2025

Uanset om pakken skal leveres hjem eller til et udleveringssted, sørger vi for, at du og dine kunder får bæredygtige leveringer, hvor og hvornår du vil have dem, hele vejen gennem leveringskæden.

Vores miljømål er, at alle vores leveringer skal være fossilfri inden 2025. Fra september 2020 er alle vores pakkeleveringer fossil- eller udslipsfrie fra vores terminaler i Stockholm, Malmø, Göteborg og Linköping og hjem til modtagerne eller til et udleveringssteder.

Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde

Vores pakkeudleveringstjeneste giver dig blandt andet mulighed for:

  • Hurtigere levering fra ordre til levering.
  • Senere afhentningstider.
  • Intet krav til for-sortering.
  • Omdirigering - dine kunder kan nemt omdirigere deres pakke fra levering til et udleveringssted til en hjemmelevering, indtil pakken er lastet til levering.
  • Sporing - dine kunder kan følge pakkens vej fra dig til levering.
  • Fleksible returløsninger.
  • Legitimationsoplysninger ved brug af BankID.
  • Udlevering med en QRkode ved afhentning af en pakke - gør det muligt, at en anden at afhente pakken for modtageren.

Har du spørgsmål til vore nye udleveringsnetværk?

Kontakt til din kontaktperson hos Bring eller kontakt os her.