Et udleveringsnetværk for hele Danmark og Norden

Få adgang til et udleveringsnetværk, der dækker hele Danmark og de nordiske lande! At hente sin pakke fra et udleveringssted, er fortsat den leveringsmåde som flest forbrugere vælger når de handler på nettet.

Kunden afhenter pakken
Publiceret 2022-04-08

Med vores udleveringsnetværk tilbyder vi dig et heldækkende og mere solidt logistiknetværk af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at komme tættere på dine kunder. Lad os fortælle dig mere om fordelene ved vores udleveringsnetværk.

Vil du have flere oplysninger?

Klik her og udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig.

100% dækning i Danmark og de nordiske lande

Gennem vores omfattende udleveringsnetværk er vi, hvor dine kunder bor, er og passerer dagligt, uanset hvor de bor. Vi har ca. 7.000 udleveringssteder i Norden og er heldækkende i både Danmark og resten af Norden. Derfor kan vi altid leverer pakken til en pakkeshop eller pakkeboks i nærheden af dine kunder.

Fleksibilitet i fokus

Vi arbejder hele tiden på at skabe nye løsninger, der giver dine kunder en bedre leveringsoplevelse, og som er nemme at integrere i din netbutik. Vores ambition er, at tilbyde dig og dine kunder fuld fleksibilitet. I en travl hverdag, hvor planerne ofte ændrer sig, er det vigtigt, at vi kan tilbyde fleksible leveringsmuligheder.

Det skal være enkelt for dine kunder få leveret, hvor og hvornår det passer dem bedst, og på den mest bæredygtige måde. Derfor kan dine kunder:

Fleksibel og med klimaet for øje

Uanset om pakken skal leveres til et udleveringssted, hjem eller erhverv, så arbejder vi altid på, at leveringen sker med så lidt klimapåvirkning som muligt. Derfor leverer vi som standard pakker under 35 kg emissionsfrit fra vores terminal til dine kunder i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby, Dragør, Fredericia, Vejle, Kolding, Sjølund og Hejls, med elbil eller elcykel.

Vores miljømål for Danmark er, at alle vores leveringer med varebiler skal være 100 % elektriske på last mile i hele landet i 2025.

Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde

Med levering til et udleveringssted har du mulighed for:

  • Hurtig levering inden for 1-2 dage.
  • Bestille levering direkte via vores online portal.
  • Omdirigering - dine kunder har mulighed for ændre leveringen til en hjemmelevering, indtil pakken er scannet til levering.
  • Sporing - dine kunder kan følge pakken hele vejen.

Vil du vide mere?

Tag fat i din kontaktperson hos os eller kontakt os her.