Oversigt over EDI-leverandører

Oversigt over EDI-leverandører

EDI betyder, at du nemt kan mærke, generere og sende forsendelsesinformationer til os. Det fungerer på tværs af alle logistikaktørs systemer. Med EDI får du bedre kontrol over dine forsendelser. Du kan benytte vores booking EDI via de softwareleverandører, der er angivet nedenfor.

Axia

"AxiaFrakt, den optimale løsning til organisering og styring af forsendelser."

Azolver Norge AS

"Optimerer din virksomhed, forenkler og strømliner tjenester og processer.

Centiro Solutions

"Vi forbinder butikker, lagre og forsendelsessteder med transportører, leveringsnetværk og tjenesteudbydere."

Descartes

"Vi leverer softwareløsninger, der giver adgang til den beslutningsstøtte der kræves, for at få gennemsigtighed og automatisering af forsyningskæden. "

ECP AS

"Vi leverer programudvikling og konsulentydelser inden for online shopping og datakommunikation. Vores systemplatform er IBM iSeries."

Ingrid

"Ingrid Delivery Platform forbinder handlende, transportører og forbrugere for at skabe en bedre shoppingoplevelse for alle."

Logistra

"En enklere hverdag gennem online transportadministration. Vores EDI-system giver dig det, du har brug for, hvor du er."

Logtrade

"Få fuld kontrol over dit leveringsflow med vores TA-system. Det er en multifunktionel løsning, der forbinder dine forsendelser i realtid."

Locus Solutions AS

"En modulær EDI-løsning, der er sammensat ud fra dine ønsker og behov. Vi har over 400 transportører i vores netværk."

Metapack

"Flere konverteringer i checkout med de rigtige leveringsmuligheder. Hurtig adgang til verdens største netværk af speditører. Fasthold kunder med nem selvbetjent sporing."

nShift

"En global leverandør af software for håndtering af pakkeleveringer og fragt."

Shipmondo

"Send på tværs af transportører fra én og samme løsning. Vi tager din fragthåndtering til næste niveau."

Ongoing

"Gennem succesfulde implementeringer har vi udviklet integrerede løsninger til en række logistikaktører og andre transportadministrative systemer."

Opter

"Digitaliseret ordrehåndtering, transportplanlægning, kommunikation og administration."

Protans

"Vi leverer systemer og hardware til shipping- og logistikbranchen, både standard og skræddersyede systemer til små og store virksomheder."

ProTeria

"Vi tilbyder fragtløsninger til alle behov. Vi har favorable priser og tilbyder gratis integrationer til flere netbutikker."

Webshipper

"Forbind din e-handelsplatform til mere end 70 transportører, og send til hele verden på 5 minutter. Ingen kodningsfærdigheder påkrævet."

Begynde at bruge en EDI-løsning

EDI er stabile løsninger, der muliggør blandt andet printning af labels, chaufførliste og tolddokumenter bare for at nævne nogle få. Tredjepartsleverandørerne kender vores integrationer og vejleder dig gennem hele processen, lige fra fra installering til du er klar til at sende dine varer.

Du lægger alle modtagerdata ind, vælger den ønskede tjeneste og systemet opretter en label med en stregkode inklusive de nødvendige oplysninger. Samtidig sender systemet oplysningerne elektronisk til os.

Vil du have hjælp til EDI-løsninger?


Er EDI løsningen noget for dig og din virksomhed eller har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne.